Juniorit

Nurmijärvi Golf tarjoaa ympärivuotista junioritoimintaa


Golfista läpi elämän kestävä harrastus!

Tavoitteenamme on auttaa junnuja löytämään golfista läpi elämän kestävä harrastus. Jotkut saattavat löytää golfin kautta ammatin itselleen, toisilla se säilyy mukavana ajanvietteenä, monet saavat elinikäisiä ystävyyssuhteita. Jokainen voi löytää oman tavan harrastaa, jolloin nauttii harrastuksestaan eniten.
#muntapapelata.

Nurmijärvellä tehdään laadukasta juniorityötä

Nurmijärven Golfklubi tunnetaan vahvasta junioritoiminnasta. Järjestämme hauskaa, monipuolista ja ympärivuotista toimintaa kaiken ikäisille junioreille.  Seuran laadukas junioritoiminta ja kasvattajaseurana toimiminen on saanut myös valtakunnallista tunnustusta useaan kertaan. Nurmijärvi Golfin junioritoiminta on kaikille avointa ja se perustuu pitkäjänteiseen toimintaan: junnugolfarin polkuun. Nurmijärvi Golfille on myönnetty Olympiakomitean Tähtiseura-merkki, joka takaa laadukkaan toiminnan. NGK tekee myös junioriyhteistyötä Suur-Helsingin Golfin ja Keimola Golfin kanssa (NKS-yhteistyö).

Hyödyllisiä linkkejä

teamngk2020.nimenhuuto.com
Ohje kilpailuihin osallistumiseen 2022
Kulukorvaushakemus kilpailuista
Golfliiton kilpailukalenteri
Keski-Uudenmaan Junnutour (KUJT)
Team NGK Valmennuksen vuosikello

 

 

KESÄN 2023 OHJELMAA

Aloita Golf – Lasten golfleirit kesällä

Golfleirit on tarkoitettu noin 7-15 v. lapsille, jotka haluavat aloittaa golfin tai ovat jo sitä vähän pelanneet. Golfleirin aikana opetellaan golfin perusteita lyönneistä ja pelaamisesta. Golfleiri kestää neljää päivää ma-to tai ti-pe klo 9.30-14.30. Jokainen päivä sisältää opetusta pienryhmissä, oheisohjelmaa ja pelaamista harjoitusradalla (Par-3) sekä ruokailun. Golfleirin aikana voit suorittaa lasten Green Cardin rasteja. Leirillä ohjaajana toimii Inka Jauhiainen. Golfleirit ovat avoimia kaikille – tervetuloa mukaan!

Golfleirin jälkeen voit jatkaa harjoittelua esim. Pikku-Tiikereissä tai  Team NGK 3-treeniryhmässä. Golfleirin maksuun sisältyy Pikku-Tiikereiden ja Team NGK 3-treeniryhmän harjoitusmaksu heinäkuun puoleenväliin saakka.

Klubitalolta löytyy vanhemmille mahdollisuus etätyöhön.

Kesän 2023 Golfleirit:
ti-pe 6.-9.6.
ma-to 12.-15.6.
ma-to 19.-22.6.

Golfleirin hinta on 150 €

Lisätietoa: inka.jauhiainen@team-ngk.com tai 09 3157 4651

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

tai sähköpostilla inka.jauhiainen@team-ngk.com

 

Aloita Golf – Avoimet junnutreenit

Avoimet junnutreenit ovat nimensä mukaisesti avoimia kaikille golfista kiinnostuneille junnuille. Avoimissa junnutreeneissä pääset tutustumaan, kokeilemaan, vähän treenaamaan ja PELAAMAAN! Treenit alkavat lyhyellä lyönti- ja puttiharjoittelulla, jonka jälkeen siirrytään par 3-radalle pelaamaan muutama väylä. Treenit päättyvät jäätelötarjoiluun golfkoululla! Ei osallistumismaksua eikä sitoutumista ryhmään, käyt juuri silloin kun sinulle itselle sopii. Mailatkin saat tarvittaessa lainaan.

Avoimia junnutreenejä järjestetään torstaisin klo 17.30-n.18.45 alkaen 11.toukokuuta ja jatkuen 15.kesäkuuta saakka. Alle kouluikäiset voivat osallistua vanhempansa valvonnassa. Myös kouluikäiset voivat halutessaan osallistua vanhempansa kanssa.

Hinta: Ilmainen!

Ilmoittaudu jokaiseen treeniin erikseen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

 

Aloita Golf – Alkeiskurssit

Juniorit voivat osallistua myös Nurmijärvi Golfin tarjoamille golfin alkeiskursseille. Alkeiskursseista löytyy lisää tietoa Alkeiskurssit-sivulta!

Aloita Golf – Koulugolf toiminta

Nurmijärvi Golf järjestää yhteistyössä lähikoulujen kanssa golfkerhotoimintaa 4-6 luokkalaisille oppilaille. Golfkerho toteutetaan keväällä kouluissa ja kesällä golfkentällä. NGK haluaa tarjota oppilaille mahdollisuuden tutustua golfiin ja lisätä sitä kautta lasten liikunnan harrastamismahdollisuuksia. Samalla kannustetaan perheitä liikkumaan siten, että lapset ja nuoret voivat harrastaa golfia yhdessä vanhempiensa kanssa. Laji sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

 

Kesän 2023 säännölliset harjoitusryhmät

Junioreilla on mahdollisuus harjoitella ympäri vuoden laadukkaissa olosuhteissa. Kesäkaudella (toukokuu-syyskuu) treenit järjestetään Nurmijärvi Golfin Golfkoululla ja talvikaudella (marraskuu-huhtikuu) harjoittelu tapahtuu Vantaankosken Golfhallissa.

Nurmijärvi Golfin juniorit on jaettu neljään treeniryhmään taitojen ja iän perusteella: Team NGK 1-3 sekä pienimpien lasten Pikku-Tiikerit. Jokainen ryhmä on lisäksi mahdollista jakaa pienempiin ryhmiin, jolloin harjoittelu on kaikille mielekästä ja kehittävää. Tavoitteena on löytää jokaiselle junnulle sopiva ryhmä, josta löytyisi hyviä kavereita ja golfin harrastaminen olisi näin hauskempaa.

Nurmijärvi Golf tarjoaa laadukkaan valmennuksen sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun. NGK:n pelaajapolku tarjoaa askeleet aina golfin aloittamisesta huipulle asti!

Harrasta ja harjoittele leikinomaisesti – Pikku-Tiikerit (n. 5-9 v)

Pikku-Tiikerit on kaikkein nuorimmille lapsille tarkoitettu treeniryhmä, joka treenaa golfia leikinomaisesti. Innokkaimmat Pikku-Tiikerit voivat halutessaan osallistua leikkimielisiin Keski-Uudenmaan Junnutourin kisoihin, Future Tourin Easy-sarjoihin tai seuran omiin kisoihin. Kauden ”pääkisana” on elokuussa järjestettävä Nurmijärven oma huippuhauska Tiikeri Trophy!

Pikku-Tiikereiden treenejä vetää junnujen suosikkivalkku Inka Jauhiainen.

Treenit ovat keskiviikkoisin klo 17.30-18:30 alkaen ke 3. toukokuuta jatkuen syyskuun puoliväliin. Ryhmään voi tulla mukaan milloin vain kauden aikana.

Treeneissä voi suorittaa kauden edetessä lasten Green Cardin rasteja.

Harjoitusmaksu on 45 eur / kk. Voit tulla kokeilemaan kaksi kertaa ilman sitoutumista tai maksuja. Kesän golfleirien maksuun sisältyy Pikku-Tiikereiden harjoitusmaksu heinäkuun puoleen väliin saakka.

Harjoitusmaksuun sisältyy NGK-pelipaita. Liittymällä Nurmijärven Golfklubin jäseneksi saat Par-3 -radan pelioikeuden koko kaudeksi.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

 

Harrasta ja harjoittele – Team NGK 3 (n. 10-18v)

Team NGK 3 -treeniryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat treenata kerran viikossa. Innokkaimmat voivat halutessaan osallistua leikkimielisiin Keski-Uudenmaan Junnutourin kisoihin (KUJT), Future Tourin Easy-sarjoihin tai seuran omiin kisoihin.

Treenit ovat keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 alkaen ke 3. toukokuuta jatkuen syyskuun puoliväliin. Ryhmään voi tulla mukaan milloin vain kauden aikana.

Treeneissä voi suorittaa kauden edetessä lasten Green Cardin rasteja.

Harjoitusmaksu on 45 eur. / kk. Voit tulla kokeilemaan kaksi kertaa ilman sitoutumista tai maksuja. Kesän golfleirien maksuun sisältyy Team NGK 3:n harjoitusmaksu heinäkuun puoleen väliin saakka.

Harjoitusmaksuun sisältyy NGK-pelipaita. Liittymällä Nurmijärven Golfklubin jäseneksi saat Par-3 -radan pelioikeuden koko kaudeksi.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

 

Harrasta, harjoittele ja kilpaile – Team NGK 2 (n. 7-15 v) ja Team NGK 1 (n. 15-21 v)

Team NGK 1 ja Team NGK 2 -treeniryhmien junnut ovat vähintään jo jonkin aikaa golfia harrastaneita, joilla on kokemusta pelaamisesta ja kilpailemisesta. Ryhmät treenaavat ohjatusti kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja tiistaisin. Ryhmiä valmentaa Nurmijärven prot Henri Satama ja Ossi Mikkola.

Team NGK Valmennuksen vuosikello

Treenit
maanantai
klo 17.30-19.00 Team NGK 1 + 19:00-20:00 Fysiikkatreeni
klo 19.00-20.30 Team NGK 2

tiistai
klo 17.30-19.00 Team NGK 2
klo 19.00-20.30 Team NGK 1

Harjoitusmaksu on 90 eur / kk.

Team NGK 1:lle on ohjattu fysiikkatreeni maanantain lajitreenin perään klo 19.00 – 20.00. Fysiikkatreenin vetää Jukka Hokka. Fysiikkatreeneihin osallistuminen on vapaaehtoista. Fysiikkatreeneihin osallistuvilta peritään harjoitusmaksun lisäksi fysiikkatreenimaksu 20 eur / kk.

Harjoitusmaksuun sisältyy NGK-pelipaita. Ympärivuotisesti harjoittelevien junioreiden harjoitusmaksuun sisältyy Vantaankosken Golfhallin rajoittamaton käyttöoikeus.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

 

Pyri huipulle – Team NGK Akatemia

Team NGK Akatemia on tarkoitettu huipulle pyrkiville NGK:n junioreille. Team NGK Akatemiaan valitaan pelaajat, joilla on oma palava halu kehittyä huipulle. Tavoitteet on asetettu korkealle ja motivaatio tehdä töitä tulee rakkaudesta lajiin ja syvältä sydämestä.  Akatemian pelaajat ovat ikäluokassaan vähintään Suomen huipulla tai lähellä sitä. Akatemialla on talvisin yhdet ekstratreenit viikossa, joissa keskitytään ammattimaisen harjoittelun opetteluun, ei niinkään tekniikkaan. Kesällä Akatemia treenaa leiripäivillä parin viikon välein. Akatemiaa vetää Nurmijärven oma kivenkova ammattilaispelaajien kolmikko Henri Satama,  Ossi Mikkola ja Miki Kuronen.

Ilmoittautuminen Team NGK – treeniryhmiin

Lisätietoja antaa Juniori- ja valmennustoimikunnnan pj. Vesa Hiltunen vesa.hiltunen@team-ngk.com p. 040 5131377 tai Nurmijärvi Golfin Juniorikoordinaattori Inka Jauhiainen inka.jauhiainen@team-ngk.com p.  045 3107502.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN!

 

Junioreiden kilpailut

Nurmijärvi Golfin juniorit ovat kilpailleet erittäin ahkerasti ja keränneet menestystä sekä Suomen Golfliiton Finnish Junior Tourilla, Future Tourilla, että seurayhteistyönä käynnistetyllä Keski-Uudenmaan JunnuTourilla.

Finnish Junior Tour (FJT) on golfliiton ylin sarjataso junioreille. Tourilla kilpailevat Suomen parhaat alle 21-vuotiaat tytöt ja pojat. FJT toimii hyvänä ponnahduslautana kansainvälisiin kisoihin ja aikuisten Finnish Tourille.

FJT Challenge -kilpailut ovat FJT:n karsintasarja. Pojat pelaavat valkoiselta tiiltä ja tytöt siniseltä. Jokaisesta FJT Challenge kilpailusta voittaja saa osallistumisoikeuden FJT:n seuraavaan osakilpailuun.

Future Tour on FJT:n alapuolella toimiva alueellinen kilpailukiertue. Se on tarkoitettu 8-18 vuotiaille golfareille. Osakilpailuissa pelataan neljässä eri sarjassa:

  • Easy 9 -sarjassa pelataan 9 reikää lyhennetyillä väylillä pistebogey-kisaa. Tarkoitettu kilpailu-uran alkumetreille.
  • Easy Red 18 on kuten edellinenkin, mutta pelataan 18 reikää punaiselta tiiltä
  • Tyttöjen ja poikien Challenge -sarjat pelataan scr-kilpailuina. Tytöt pelaavat punaisilta ja pojat keltaisilta.

Lisätietoa Golfliiton kiertueista: https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/
Golfliiton kilpailukalenteri: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/

Keski-Uudenmaan JunnuTour (KUJT) on aloittelevien golfjunioreiden oma kilpailusarja. KUJT:n kisoissa on leppoisa ja iloinen tunnelma. KUJT:n kisoihin kannattaa ehdottomasti lähteä kokeilemaan kilpailemista! Lisätietoja Keski-Uudenmaan JunnuTourista voi lukea sivuilta: www.kujt.fi

Myös Nurmijärvellä pelataan useita junioreiden kisoja. Junioreille on omat reikäpeli- ja lyöntipelimestaruuskisat. Monille junnuille uran ensimmäinen kisa on elokuussa pelattava 9-reiän Tiikeri Trophy. Myös useat seuran yleiset kilpailut sopivat junnuille.
Nurmijärvi Golfin kilpailukalenteri: https://ngk.nexgolf.fi/ngk/tournaments.nxg

Juniorijäsenyys ja pelioikeus Nurmijärvi Golfissa

Nurmijärven Golfklubin jäseneksi voivat liittyä kaikki. Jäsenhakemuksen voi täyttää kätevästi täältä . Jäsenyys ei edellytä osakkuutta tai pelioikeutta Nurmijärvi Golfista. Juniorijäseneksi voivat liittyä kaikki alle 22-vuotiaat. Juniorijäsenyyden hinta on 34 eur. jr. alle 22 v. (jäsenhinta katsotaan syntymävuoden mukaan)

Mikäli vanhemmat tai isovanhemmat pelaavat Nurmijärvi Golfin pelioikeudella, alle 24 v juniori voi pelata saman pelioikeuden junioripelioikeudella ilman lisämaksua!

Valmentajat

PGA Pro Henri Satama
puh. 050 370 7351 henri.satama@team-ngk.com
Ammattilaisena pitkän kilpauran pelannut NGK:n oma kasvatti, Henri Satama toimii Team NGK:n toisena päävalmentajana. Vaikka Henkka on lopetellut uraa kilpagolfarina, on hän edelleen menestynyt erinomaisesti kotimaan kilpakentillä ja aikoo jatkaa kilpailemista myös jatkossa.

PGA Pro Ossi Mikkola
puh. 040 861 5194 ossi.mikkola@team-ngk.com
Team NGK:n toisena päävalmentajana toimiva Ossi on Henrin tapaan pelannut pitkän uran ammattilaisena. Ossi on siirtymässä täysipäiväiseksi valmentajaksi ja golfopettajaksi, mutta aikoo edelleen jatkaa kilpailemista kotimaassa.

PGA Pro Tapani Saarentola
puh. 050 356 7103 tapani.saarentola@gmail.com
Tapsa tuo tiimiin todellista puttivalmennusosaamista suoraan huipulta! Tapsa on sertifioitu AimPoint -kouluttaja. AimPoint on maailman huippujen käyttämä griinienlukumetodi. Tapsa vastaa Team NGK 3:n treeneistä. Hänen inspiroiva tapansa valmentaa saa junnut liekkeihin!

PGA Pro Petsku Hagström
puh. 0400 499352 propetsku@gmail.com
Petsku vastaa Team NGK Akatemian pelaajien henkilökohtaisesta swingivalmennuksesta. Petsku toimi Nurmijärvellä aikaisemmin head prona ja nykyään keskittyy yksityisasiakkaisiin ja Team NGK Akatemian junioreiden swingeihin. Petsku on todellinen swingiguru!

PGA Pro Miki Kuronen
Ammattilaisina vuosia pelanneet Miki toimii Team NGK Akatemian yhtenä valmentajana haastaen pelaajia treenaamaan kuin ammattiurheilijat ja ylittämään rajansa.

Juniorikoordinaattori Inka Jauhiainen
p.  045 310 7502  inka.jauhiainen@team-ngk.com
Inka toimii Nurmijärvi Golfin juniorikoordinaattorina vastaten harrastetason ja tyttöjen toiminnasta. Inka on tuttu näky Nurmijärvellä ensin pelaajana ja viime vuodet seuraohjaajana sekä caddiemasterina.  Inka on valmentanut nuorimpia golfareita ja toiminut golfkouluissa vetäjänä. Inka toimii valmentajana Pikku-Tiikereissä, vetää torstaisin avoimia junnutreenejä ja kesällä golfleirejä.

Juniori- ja valmennustoimikunta

Vapaaehtoisvoimin toimiva Juniori- ja valmennustoimikunta vastaa junioritoiminnasta Nurmijärvi Golfissa yhdessä valmentajien ja toimiston väen kanssa. Toimikunta kuuntelee palautetta junioreilta ja pyrkii toteuttamaan heidän toiveitaan enenevässä määrin.

Toimikunnan kokoonpano v. 2023
Pj Vesa Hiltunen p. 040 5131377 vesa.hiltunen@team-ngk.com
Juniorikoordinaattori Inka Jauhiainen p.  045 3107502 inka.jauhiainen@team-ngk.com
NGK:n palvelupäällikkö Johanna Purhonen puh. 09 31574650 johanna.purhonen@nurmijarvigolf.fi
Pro Henri Satama p. 050 3707351 henri.satama@team-ngk.com
Pro Ossi Mikkola p. 040 8615194 ossi.mikkola@team-ngk.com
Kari Gerkman
Lisa Eväsoja
Timo Eväsoja
Janna Latva
Tomi Saari
Tero Seitsonen
Annamari Sovijärvi

TALVI 2022/23

Talvitreeneihin voivat ilmoittautua kaikki seuran juniorit! Treeniryhmiä on kahden tasoisia, kilpatason ja harrastetason ryhmiä. Molemmilla tasoilla on useampia treeniryhmiä, joihin junnut on jaettu iän ja taitotason mukaan ja tietysti kaverit huomioiden! Talven treenit järjestetään Vantaankosken Golfhallissa (Helsingin Sanomien painotalo, Martinkyläntie 9, 01770 Vantaa). Talvitreenit toteutetaan yhteistyössä Keimolan ja Suur-Helsingin Golfklubin kanssa.  Lisätietoa antaa Vesa Hiltunen vesa.hiltunen@team-ngk.com p. 040 5131377.

Team NGK 1 ja Team NGK 2 (Kilpataso)

Team NGK 1 ja Team NGK 2 -treeniryhmät on tarkoitettu kilpailuja pelaaville junnuille. Ryhmillä on kaksi lajiharjoitusta viikossa sekä kerran viikossa fysiikkatreeni. Ryhmätreenien lisäksi jokainen pelaaja saa puolituntia yksityisopetusta kuukaudessa. Lajiharjoittelusta vastaavat Nurmijärven PGA Pro’t Henri Satama ja Ossi Mikkola. Viikoittaisesta fysiikkatreenistä vastaa PGA Pro Juha-Pekka Peltomäki. Kilpatasolle voi osallistua myös ilman fysiikkatreeniä, jos juniori saa riittävää fysiikkaharjoittelua muissa harrastuksissa tai on iältään vielä nuori. Jukka Hokka vastaa junioreiden mentaalivalmennuksesta, joka toteutetaaan noin kerran kuukaudessa pidettävissä workshopeissa.

Treenit ovat marraskuun alusta huhtikuun loppuun.

Harjoitusajat
ma klo 17-18:30 Team NGK 1
ma klo 18:30-20 Team NGK 2
ke klo 17-18:30 Team NGK 2
ke klo 18:30-20 Team NGK 1

la klo 10-14 välisenä aikana 1h15min fysiikkatreeni

Harjoitusmaksu
120 eur/kk
100 eur/kk ilman fysiikkavalmennusta
Harjoitusmaksuun sisältyy Vantaankosken Golfhallin koko vuoden rajoittamaton käyttöoikeus.

Team NGK 3 ja Pikku-Tiikerit (Harrastetaso)

Team NGK 3-treeniryhmä on tarkoitettu n. 10-18v junnuille, jotka haluavat treenata kerran viikossa. Pikku-Tiikerit on kaikkein nuorimmille lapsille (n. 5-9v) tarkoitettu treeniryhmä, joka treenaa golfia leikinomaisesti. Treenit ovat sunnuntaisin klo 13-18 välisenä aikana Vantaankosken Golfhallissa. Ryhmäjako tehdään yhdessä Keimolan ja SHG:n junnujen kanssa huomioiden ikä, taitotaso ja ennen kaikkea tietysti kaverit! Treeneissä valmentajina toimivat PGA Pro Anniina Paatsama sekä Nurmijärven Inka Jauhiainen.

Treenit ovat joulukuun alusta huhtikuun loppuun.

Ryhmien tarkempi treeniaikataulu ratkeaa syksyn aikana, kun ilmoittautuneiden määrä selviää. Yksi treenikerta on 1h15min.

Harjoitusmaksu

45 eur/kk ilman Vantaankosken Golfhallin käyttöoikeutta
75 eur/kk sisältäen Vantaankosken Golfhallin rajoittamattoman käyttöoikeuden koko vuodeksi