Ajanvaraus

Tapahtumat

Kentät

Alue

Nurmijärvi Golf sijaitsee rauhallisissa, luonnonkauniisti kumpuilevissa maisemissa Uudellamaalla, vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta tarjoten monipuoliset ja haasteelliset kentät niin kokeneille pelaajille kuin vasta-alkajillekin.

Nurmijärvi Golfin alueelle on sulavasti sijoitettu 27-reikäinen kenttäyhdistelmä sekä ehdottomasti Suomen parhaimpiin luettava, kaikille avoin, 9-reikäinen Par-3 harjoitusrata.

27

27-reikäinen kenttä muodostuu kolmesta tasavertaisesta 9-reiän radasta (A-, B- ja C-radat), joista aina kaksi rataa on käytössä 18-reikäisenä yhdistelmänä – lähtöaikojen ennakkovaraus periaatteella. Kolmannelle 9-reikäiselle radalle varataan myös lähtöajat.

Radat kulkevat metsäisessä, kumpuilevassa maastossa, omassa rauhassaan, luonnon keskellä.

Par-3

Par-3 -rata kuuluu omassa luokassaan ehdottomasti Suomen kärkipään ratoihin. Tällä radalla ovat jo tuhannet pelaajat saaneet ensikosketuksensa oikeaan golfiin. Tällä radalla voi pelata myös frisbee- tai futisgolfia.

Par-3 -rata on avoinna kaikille, täysin aloittelevasta tutustujasta kokeneeseen golffariin. Radan 9 erilaista ja eripituista (87 m – 145 m) reikää sijaitsevat toisistaan erillään metsäisessä, kumpuilevassa maastossa.