Ajanvaraus

Tapahtumat

Juniorit

Nurmijärvi Golf tarjoaa ympärivuotista junioritoimintaa

Golfista läpi elämän kestävä harrastus!

Tavoitteenamme on auttaa junnuja löytämään golfista läpi elämän kestävä harrastus. Jotkut saattavat löytää golfin kautta ammatin itselleen, toisilla se säilyy mukavana ajanvietteenä, monet saavat elinikäisiä ystävyyssuhteita. Jokainen voi löytää oman tavan harrastaa, jolloin nauttii harrastuksestaan eniten.
#muntapapelata.


Nurmijärvellä tehdään laadukasta juniorityötä

Nurmijärven Golfklubi tunnetaan vahvasta junioritoiminnasta. Järjestämme hauskaa, monipuolista ja ympärivuotista toimintaa kaiken ikäisille junioreille. Seuran laadukas junioritoiminta ja kasvattajaseurana toimiminen on saanut myös valtakunnallista tunnustusta useaan kertaan. Nurmijärvi Golfin junioritoiminta on kaikille avointa ja se perustuu pitkäjänteiseen toimintaan: junnugolfarin polkuun. Nurmijärvi Golfille on myönnetty Olympiakomitean Tähtiseura-merkki, joka takaa laadukkaan toiminnan. NGK tekee myös junioriyhteistyötä Suur-Helsingin Golfin ja Keimola Golfin kanssa (NKS-yhteistyö).

Hyödyllisiä linkkejä

Team NGK Nimenhuuto
Ohje kilpailuihin osallistumiseen 2022
Kulukorvaushakemus kilpailuista
Golfliiton kilpailukalenteri
Keski-Uudenmaan Junnutour (KUJT)
Team NGK Valmennuksen vuosikello


KESÄ 2024

Kesän junnutreeneihin voivat ilmoittautua kaikki seuran juniorit! Treeniryhmiä on kahden tasoisia, kilpatason ja harrastetason ryhmiä. Molemmilla tasoilla on useampia treeniryhmiä, joihin junnut on jaettu iän ja taitotason mukaan ja tietysti kaverit huomioiden! Kesän treenit järjestetään Nurmijärvi Golfin harjoitusalueella (rangen koulutuspääty). Lisätietoa antaa Juniorikoordinaattori Inka Jauhiainen inka.jauhiainen@team-ngk.com p. 045 3107502 tai Juniori- ja valmennustoimikunnan pj Vesa Hiltunen vesa.hiltunen@team-ngk.com p. 040 5131377.


Aloita Golf – Lasten golfleirit kesällä

Nurmijärvi Golfin golfleirit on suunnattu n. 7—15-vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan golfin, tai ovat jo mahdollisesti vähän kokeilleet lajia. Golfleirin aikana opetellaan golfin perusteita lyönneistä ja pelaamisesta. Golfleiri kestää neljä päivää ma-to klo. 9.30-14.30. Leiripäivät sisältävät opetusta pienryhmissä, oheisohjelmaa ja pelaamista upealla Par-3 -radalla. Päiviä rytmittää lounas, joka tarjoillaan päivittäin golfklubilla. Viimeisenä päivänä on mahdollisuus suorittaa golfin taitokokeita ja ansaita green card. Leirillä ohjaajana toimii Inka Jauhiainen. Leirit ovat avoimia kaikille kokemuksesta riippumatta - tervetuloa mukaan!


Mikäli golfinnostus löytyy leiriltä, on leirin jälkeen mahdollista jatkaa harjoittelua Harraste tai Pikku-Tiikerien treeniryhmissä. Golfleirille osallistuneille ensimmäisen kuukauden harjoitusmaksu puoleen hintaan.
Klubitalolta löytyy vanhemmille mahdollisuus etätyöhön leirin aikana.


Kesän 2024 golfleirit pidetään:


ma-to 3.—6.6.
ma-to 10.—13.6.
ma-to 17.—20.6.


Golfleirin hinta on 150 €


Lisätietoa: inka.jauhiainen@team-ngk.com tai p. 045 3107502


​​​​​​​Aloita Golf – Avoimet junnutreenit


Avoimet junnutreenit tulevat taas! Aiemmista vuosista hieman poiketen avoimet junnutreenit järjestetään tänä vuonna kolmen harjoituskerran kokonaisuuksina. Voit siis ilmoittautua mukaan kumpaan vaan avointen junnutreenien ryhmään ja treenata ryhmän kanssa kolmen viikon ajan. Treenit pidetään torstaisin. Ryhmä 1 treenaa klo 17.30—18.45 ja ryhmä 2 klo 18.45—20. Ryhmien maksimikoko on 10 osallistujaa, ilmoittaudu siis mukaan heti! Aikaisempaa golfkokemusta tai omia välineitä ei vaadita, mukaan ovat tervetulleita kaikki juniorit, jotka ovat innostuneita kokeilemaan golfia. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja voit kysellä juniorikoordinaattori Inka Jauhiaiselta inka.jauhiainen@team-ngk.com


Avoimet junnutreenien treenikerrat

16.5., 23.5. ja 30.5.

Ryhmä 1: klo 17.30—18.45 TÄYNNÄ

Ryhmä 2: klo 18.45—20


Hinta: Ilmainen!


Kesän 2024 säännölliset harjoitusryhmät

Junioreilla on mahdollisuus harjoitella ympäri vuoden laadukkaissa olosuhteissa. Kesäkaudella (toukokuu-syyskuu) treenit järjestetään Nurmijärvi Golfin Golfkoululla ja talvikaudella (marraskuu-huhtikuu) harjoittelu tapahtuu Vantaankosken Golfhallissa.

Nurmijärvi Golfin juniorit on jaettu treeniryhmiin taitojen ja iän perusteella: Kilpajuniorit treenaavat Team NGK Kilpa 1, 2, 3 ja X- ryhmissä sekä harrastejuniorit Harrasteryhmässä (entinen Team 3) sekä Pikku-Tiikerit -ryhmässä. Jokainen ryhmä on lisäksi mahdollista jakaa pienempiin ryhmiin, jolloin harjoittelu on kaikille mielekästä ja kehittävää. Tavoitteena on löytää jokaiselle junnulle sopiva ryhmä, josta löytyisi hyviä kavereita ja golfin harrastaminen olisi näin hauskempaa.

Nurmijärvi Golf tarjoaa laadukkaan valmennuksen sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun. NGK:n pelaajapolku tarjoaa askeleet aina golfin aloittamisesta huipulle asti!


Pikku-Tiikerit - Harrasta ja harjoittele leikinomaisesti (n. 5-9 v)

Pikku-Tiikerit on perheen pienimmille golffareille tarkoitettu ryhmä, jossa golfia treenataan leikinomaisesti. Aiemmasta poiketen kesällä 2024 treeniryhmiä on kaksi, Pikku-Tiikerit 1 ja 2. Innokkaimmat Pikku-Tiikerit ovat tervetulleita osallistumaan seuran omiin junnujen NGK tourin kilpailuihin, jonka päätöskisana toimii elokuussa järjestettävä huippuhauska Tiikeri-Trophy. Lisäksi nuorimmille sopivia matalan kynnyksen kilpailuja ovat Keski-Uudenmaan junnutourin ja Future Tourin osakilpailut.

TÄYNNÄ Pikku-Tiikerit Oranssi treenaa 8.5.—11.9. keskiviikkoiltaisin klo 17.30–19 samaan aikaan Harrasteryhmän kanssa. Treenit jatkuvat syyskuun puoliväliin asti.

Pikku-Tiikerit Musta aloittaa treenit torstaina 6.6. klo 17.30—19 ja treenit jatkuvat torstaisin samaan tapaan syyskuun puolivälille asti.

Ryhmiin mahtuu 10 junioria/ryhmä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmät täyttyvä järjestetään uusia ryhmiä, eli kaikki innokkaat pääsevät mukaan treenaamaan. Pikku-Tiikerien ryhmien vetäjänä toimii junnujen suosikkivalkku Inka Jauhiainen.

Kausimaksut Pikku-Tiikerit oranssi 250 € (50 €/kk) ja Musta 200 € (50 €/kk) (sis. Team NGK -pelipaidan, kun osallistuu vähintään 3 kk)

Liittymällä Nurmijärven Golfklubin jäseneksi lapsi Par-3 -radan pelioikeuden koko kaudeksi.

Treenien yhteydessä on mahdollista suorittaa Green Card.

Team NGK Harraste - Harrasta ja harjoittele (n. 10-15 v)

Harrasteryhmä on tarkoitettu n. 10–15 v junioreille, jotka haluavat kehittää golfin taitojaan ja haluavat treenata kerran viikossa. Innokkaimmat pelaajat ovat tervetulleita osallistumaan seuran omiin junnujen NGK tourin kilpailuihin, jonka päätöskisana toimii elokuussa järjestettävä huippuhauska Tiikeri-Trophy. Lisäksi nuorimmille sopivia matalan kynnyksen kilpailuja ovat Keski-Uudenmaan junnutourin ja Future Tourin osakilpailut.

Treenit ovat keskiviikkoisin klo 17.30–19 alkaen 8. toukokuuta jatkuen syyskuun puoliväliin. Ryhmään voi ilmoittautua mukaan milloin vain kauden aikana. Rohkeasti mukaan siis!

Harrasteryhmän valmentajana toimii NGK:n oma pro Ossi Mikkola.

Kausimaksu on 250 € (50 €/kk) (sis. Team NGK -pelipaidan, kun osallistuu vähintään 3 kk)

Liittymällä Nurmijärven Golfklubin jäseneksi saat Par-3 -radan pelioikeuden koko kaudeksi.

Treenien yhteydessä on mahdollista suorittaa Green Card.


Team NGK Kilparyhmät - Harrasta, harjoittele ja kilpaile

Team NGK Kilpa -treeniryhmien junnut ovat vähintään jo jonkin aikaa golfia harrastaneita, joilla on kokemusta pelaamisesta ja kilpailemisesta. Ryhmät treenaavat ohjatusti kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja tiistaisin. Ryhmiä valmentaa Nurmijärven prot Henri Satama ja Ossi Mikkola.

Team NGK Valmennuksen vuosikello

Kilparyhmille tarjotaan maksullisena lisäpalveluna Henkan ja Ossin vetämiä puolen tunnin yksityisopetustunteja kerran kuukaudessa. Yksärillä keskitytään ennen kaikkea pelaajan henkilökohtaisen tekniikan pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Jukka Hokka on vetänyt junnuile mentaalivalmennusta jo parin vuoden ajan. Jukin mentaalipaja jatkaa läpi kesän kerran kuussa. Jukin Mentaalipaja on pelaajille maksullinen lisäpalvelu.


Team NGK Kilpa 1 (n. 16-24 vuotiaille; HCP < 18)

Nuorille, joilla on kokemusta pelaamisesta ja kilpailemisesta.

Treenit maanantaisin klo 19—20.30 ja tiistaisin klo 19—20.30

Treenit sisältävät myös viikoittaisien fysiikkatreeniosuuden.

Valinnaiset lisäpalvelut:
*0,5 h yksäri/kk (100 €/kausi)
*mentaalitreeni/kk (50 €/kausi).

Kausimaksu on 550 € (110 €/kk) (sis. Team NGK -pelipaidan, kun osallistuu vähintään 3 kk)

Team NGK Kilpa 2 (n. 12-15 vuotiaille; HCP < 30)

Nuorille, joilla on kokemusta pelaamisesta ja mahdollisesti kilpailemisesta, tarkoitus osallistua kilpailuihin kauden aikana.

Treenit maanantaisin klo 17.30—19 ja tiistaisin klo 17.30—19

Treenit sisältävät myös viikoittaisien fysiikkatreeniosuuden.

Valinnaiset lisäpalvelut:
*0,5 h yksäri/kk (100 €/kausi)
*mentaalitreeni/kk (50 €/kausi).

Kausimaksu on 550 € (110 €/kk) (sis. Team NGK -pelipaidan, kun osallistuu vähintään 3 kk)

Team NGK Kilpa 3 (n. alle 14 vuotiaille; HCP < 54)

Lapsille, joilla on kokemusta pelaamisesta ja mahdollisesti kilpailemisesta ja tarkoitus osallistua kilpailuihin kauden aikana.

Treenit maanantaisin klo 17.30—19 ja tiistaisin klo 17.30—19

Valinnaiset lisäpalvelut:
*0,5 h yksäri/kk (100 €/kausi)
*mentaalitreeni/kk (50 €/kausi).

Kausimaksu on 550 € (110 €/kk) (sis. Team NGK -pelipaidan, kun osallistuu vähintään 3 kk)

Team NGK Kilpa X (n. 16—24 vuotiaille; HCP < 18)

Uusi ryhmä nuorille, jotka ovat olleet aikaisemmin treeniryhmissä mukana tai haluavat aloittaa säännöllisen ohjatun harjoittelun kerran viikossa!

Treenit tiistaisin klo 19—20.30

Valinnaiset lisäpalvelut:
*0,5 h yksäri/kk (100 €/kausi)
*mentaalitreeni/kk (50 €/kausi).

Kausimaksu on 300 € (60 €/kk) (sis. Team NGK -pelipaidan, kun osallistuu vähintään 3 kk)

Pyri huipulle – Team NGK Akatemia

Team NGK Akatemia on tarkoitettu huipulle pyrkiville NGK:n junioreille. Team NGK Akatemiaan valitaan pelaajat, joilla on oma palava halu kehittyä huipulle. Tavoitteet on asetettu korkealle ja motivaatio tehdä töitä tulee rakkaudesta lajiin ja syvältä sydämestä. Akatemian pelaajat ovat ikäluokassaan vähintään Suomen huipulla tai lähellä sitä. Akatemialla on talvisin yhdet ekstratreenit viikossa, joissa keskitytään ammattimaisen harjoittelun opetteluun, ei niinkään tekniikkaan. Kesällä Akatemia treenaa leiripäivillä parin viikon välein. Akatemiaa vetää Nurmijärven oma kivenkova ammattilaispelaajien kolmikko Henri Satama, Ossi Mikkola ja Miki Kuronen.

Ilmoittautuminen Team NGK – treeniryhmiin

Lisätietoja antaa Juniori- ja valmennustoimikunnnan pj. Vesa Hiltunen vesa.hiltunen@team-ngk.com p. 040 5131377 tai Nurmijärvi Golfin Juniorikoordinaattori Inka Jauhiainen inka.jauhiainen@team-ngk.com p. 045 3107502.

Junioreiden kilpailut

Nurmijärvi Golfin juniorit ovat kilpailleet erittäin ahkerasti ja keränneet menestystä sekä Suomen Golfliiton Finnish Junior Tourilla, Future Tourilla, että seurayhteistyönä käynnistetyllä Keski-Uudenmaan JunnuTourilla.


Nurmijärvi Tour - Oma kilpailukiertue perheen pienimmille golffareille

Kesällä 2024 räjähtää kun NGK:n omat juniorit valloittavat par-3 -kentän junnujen omalla Nurmijärvi tourilla! Nurmijärvi Tour, lyhyemmin NGK Tour on ainutlaatuinen golfkilpailukiertue, joka on suunnattu erityisesti perheen nuorimmille golffareille. Tervetulleita ovat kaikki lapset ja perheet, jotka haluavat kokea hauskoja hetkiä yhdessä ja samalla kehittää golftaitojaan erilaisissa kilpailutilanteissa.
NGK Tour tarjoaa innostavan ympäristön, jossa lapset pääsevät kokeilemaan kilpailemista rennossa ilmapiirissä. Kiertueella painotetaan erityisesti osallistumisen iloa ja positiivista asennetta golfia ja kilpailemista kohtaan. Kuka vain juniori voi osallistua kilpailuihin, olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi pelaaja.


Osakilpailut järjestetään 20.5., 25.6., 15.7., 5.8. ja kilpailukiertue päätetään elokuussa junnujen omaan mestaruuskilpailuun Tiikeri Trophyyn 18.8.


NGK tourilla lapset voivat oppia uusia taitoja, saada kilpailukokemusta ja ennen kaikkea luoda unohtumattomia muistoja golfkentällä. Juniori, tervetuloa mukaan NGK tourille – hauskuus ja golf odottavat sinua!ILMOITTAUDU MUKAAN NGK-TOURILLE TÄSTÄFinnish Junior Tour (FJT) on golfliiton ylin sarjataso junioreille. Tourilla kilpailevat Suomen parhaat alle 21-vuotiaat tytöt ja pojat. FJT toimii hyvänä ponnahduslautana kansainvälisiin kisoihin ja aikuisten Finnish Tourille.

FJT Challenge -kilpailut ovat FJT:n karsintasarja. Pojat pelaavat valkoiselta tiiltä ja tytöt siniseltä. Jokaisesta FJT Challenge kilpailusta voittaja saa osallistumisoikeuden FJT:n seuraavaan osakilpailuun.

Future Tour on FJT:n alapuolella toimiva alueellinen kilpailukiertue. Se on tarkoitettu 8-18 vuotiaille golfareille. Osakilpailuissa pelataan neljässä eri sarjassa:

  • Easy 9 -sarjassa pelataan 9 reikää lyhennetyillä väylillä pistebogey-kisaa. Tarkoitettu kilpailu-uran alkumetreille.
  • Easy Red 18 on kuten edellinenkin, mutta pelataan 18 reikää punaiselta tiiltä
  • Tyttöjen ja poikien Challenge -sarjat pelataan scr-kilpailuina. Tytöt pelaavat punaisilta ja pojat keltaisilta.

Lisätietoa Golfliiton kiertueista: https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/
Golfliiton kilpailukalenteri: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/

Keski-Uudenmaan JunnuTour (KUJT) on aloittelevien golfjunioreiden oma kilpailusarja. KUJT:n kisoissa on leppoisa ja iloinen tunnelma. KUJT:n kisoihin kannattaa ehdottomasti lähteä kokeilemaan kilpailemista! Lisätietoja Keski-Uudenmaan JunnuTourista voi lukea sivuilta: www.kujt.fi

Myös Nurmijärvellä pelataan useita junioreiden kisoja. Junioreille on omat reikäpeli- ja lyöntipelimestaruuskisat. Monille junnuille uran ensimmäinen kisa on elokuussa pelattava 9-reiän Tiikeri Trophy. Myös useat seuran yleiset kilpailut sopivat junnuille.
Nurmijärvi Golfin kilpailukalenteri: https://ngk.nexgolf.fi/ngk/tournaments.nxg

Juniorijäsenyys ja pelioikeus Nurmijärvi Golfissa

Nurmijärven Golfklubin jäseneksi voivat liittyä kaikki. Jäsenhakemuksen voi täyttää kätevästi täältä . Jäsenyys ei edellytä osakkuutta tai pelioikeutta Nurmijärvi Golfista. Juniorijäseneksi voivat liittyä kaikki alle 22-vuotiaat. Juniorijäsenyyden hinta on 35 eur. jr. alle 22 v (jäsenhinta katsotaan syntymävuoden mukaan)

Mikäli vanhemmat tai isovanhemmat pelaavat Nurmijärvi Golfin pelioikeudella, alle 24 v juniori voi pelata saman pelioikeuden junioripelioikeudella ilman lisämaksua! Saat ostettua junioripelioikeuden myös erikseen hintaan 290 €. Pelioikeuskyselyissä ole yhteydessä toimistoon toimisto@nurmijarvigolf.fi

Valmentajat

Pro Henri Satama
puh. 050 370 7351
henri.satama@team-ngk.com
Ammattilaisena pitkän kilpauran pelannut NGK:n oma kasvatti, Henri Satama toimii Team NGK:n toisena päävalmentajana. Vaikka Henkka on lopetellut uraa kilpagolfarina, on hän edelleen menestynyt erinomaisesti kotimaan kilpakentillä ja aikoo jatkaa kilpailemista myös jatkossa.

Pro Ossi Mikkola
puh. 040 861 5194
ossi.mikkola@team-ngk.com
Team NGK:n toisena päävalmentajana toimiva Ossi on Henrin tapaan pelannut pitkän uran ammattilaisena. Ossi on siirtymässä täysipäiväiseksi valmentajaksi ja golfopettajaksi, mutta aikoo edelleen jatkaa kilpailemista kotimaassa.

PGA Pro Tapani Saarentola
puh. 050 356 7103
tapani.saarentola@gmail.com
Tapsa tuo tiimiin todellista puttivalmennusosaamista suoraan huipulta! Tapsa on sertifioitu AimPoint -kouluttaja. AimPoint on maailman huippujen käyttämä griinienlukumetodi. Hänen inspiroiva tapansa valmentaa saa junnut liekkeihin!

PGA Pro Petsku Hagström
puh. 0400 499352
propetsku@gmail.com

Petsku vastaa Team NGK Akatemian pelaajien henkilökohtaisesta swingivalmennuksesta. Petsku toimi Nurmijärvellä aikaisemmin head prona ja nykyään keskittyy yksityisasiakkaisiin ja Team NGK Akatemian junioreiden swingeihin. Petsku on todellinen swingiguru!

Juniorikoordinaattori Inka Jauhiainen
p. 045 310 7502
inka.jauhiainen@team-ngk.com
Inka toimii Nurmijärvi Golfin juniorikoordinaattorina vastaten harrastetason ja tyttöjen toiminnasta. Inka on tuttu näky Nurmijärvellä ensin pelaajana ja viime vuodet seuraohjaajana sekä caddiemasterina. Inka on valmentanut nuorimpia golfareita ja toiminut golfkouluissa vetäjänä. Inka toimii valmentajana Pikku-Tiikereissä, vetää torstaisin avoimia junnutreenejä ja kesällä golfleirejä.

Aloita Golf – Alkeiskurssit

Juniorit voivat osallistua myös Nurmijärvi Golfin tarjoamille golfin alkeiskursseille. Alkeiskursseista löytyy lisää tietoa Alkeiskurssit-sivulta!


Aloita Golf – Koulugolf toiminta

Nurmijärvi Golf järjestää yhteistyössä lähikoulujen kanssa golfkerhotoimintaa alakoululaisille. Golfkerho toteutetaan keväällä kouluissa ja kesällä golfkentällä. NGK haluaa tarjota oppilaille mahdollisuuden tutustua golfiin ja lisätä sitä kautta lasten liikunnan harrastamismahdollisuuksia. Samalla kannustetaan perheitä liikkumaan siten, että lapset ja nuoret voivat harrastaa golfia yhdessä vanhempiensa kanssa. Laji sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Juniori- ja valmennustoimikunta

Vapaaehtoisvoimin toimiva Juniori- ja valmennustoimikunta vastaa junioritoiminnasta Nurmijärvi Golfissa yhdessä valmentajien ja toimiston väen kanssa. Toimikunta kuuntelee palautetta junioreilta ja pyrkii toteuttamaan heidän toiveitaan enenevässä määrin.

Toimikunnan kokoonpano vuonna 2024
Pj Vesa Hiltunen p. 040 5131377 vesa.hiltunen@team-ngk.com
Juniorikoordinaattori Inka Jauhiainen p. 045 3107502 inka.jauhiainen@team-ngk.com
NGK:n palvelupäällikkö Johanna Purhonen puh. 09 31574650 johanna.purhonen@nurmijarvigolf.fi
Pro Henri Satama p. 050 3707351 henri.satama@team-ngk.com
Pro Ossi Mikkola p. 040 8615194 ossi.mikkola@team-ngk.com
Lisa Eväsoja
Timo Eväsoja
Timo-Pekka Koskela
​​​​​​​Markus Kuussaari
Janna Latva
Paula Perhoniemi
Tomi Saari
Annamari Sovijärvi