Ajanvaraus

Tapahtumat

Viisi Nurmijärven nuorta pelaajaa valittu maajoukkueryhmiin

Golfliiton tuoreet maajoukkuevalinnat kirkastavat Nurmijärven Golfklubin tähtikirkasta mainetta, kun viisi pelaajaa on valittu Team Finlandin maajoukkueryhmiin. Viime viikolla julkistetut valinnat kertovat ennen kaikkea pelaajien vahvasta sitoutumisesta harjoitteluun ja kilpailemiseen, mutta myös seuran vankasta panostuksesta juniorityöhön.

Alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen nousee Golfliiton Kauden Tulokkaana ja Hannu Tarmio -palkinnon saajana palkittu Hugo Nylund, joka on menestynyt viimeisen vuoden aikana erinomaisesti kilpakentillä. Hänen rinnalleen saman ikäluokan haastajaryhmään valittiin Neo-Niko Hiltunen, joka on myös tehnyt vahvaa jälkeä kilpakentillä.

U15-ikäluokassa Nurmijärveltä nousee maajoukkueeseen Anna Sovijärvi ja haastajaryhmään Miki Nylund sekä Lukas Sovijärvi. Annalla, Mikillä ja Lukaksella kehitys on ollut hurjaa viimeisten vuosien aikana!

Golfliitto on sitoutunut tukemaan nuoria lupauksia vuoden aikana järjestettävillä leireillä ja antamalla mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin kilpailuihin. Tämä tukee nuorten pelaajien kehitystä ja auttaa heitä ottamaan askeleen kohti huipulle nousemista.

Maajoukkuevalinnat eivät ole Nurmijärven Golfklubille uusi kokemus, sillä seura on jo 1990-luvulta asti ollut merkittävä pelaajien kehityksen tukija. Aiemmin maajoukkueissa ovat NGK:sta loistaneet mm. Antti Hiltunen, Elina Ikävalko, Henri Satama, Ossi Mikkola, Miki Kuronen, Eemeli Järvinen ja Elmo Gerkman. Nyt tehdyt maajoukkuevalinnat ovat jatkumoa seuran perinteille ja heijastavat sen sitoutumista huippu-urheiluun.

”Olemme seurassamme ylpeitä nuorista tähdistämme, ja näiden valintojen myötä jatkamme menestyksekästä historiaamme suomalaisen golfin kehityksen eturintamassa. Seuraavat vuodet näyttävät lupaavilta, kun nämä lahjakkuudet ottavat lisää askeleita kohti huippua ja edustavat Suomea kilpakentillä, perinteen jatkuessa vahvana”, toteaa Nurmijärven juniori- ja valmennustoimikunnan vetäjä Vesa Hiltunen.

Linkki Golfliiton uutiseen