Ajanvaraus

Tapahtumat

Elmo voitti Finnish Junior Tourin avauskisan!

Tyttöjen sarjan voittaja Sandra Palin sekä poikien ykkönen Nurmijärven Elmo Gerkman.
Kuva: Suomen Golfliitto

Suomen junioreiden ylimmän sarjatason Finnish Junior Tourin ensimmäinen osakilpailu pelattiin Pickalassa viime viikonloppuna 3.-5.5. Kisa päättyi nurmijärveläisjuhliin, kun poikien sarjan voiton otti Elmo Gerkman. Tiukassa kisassa Elmo osoitti jälleen kerran kilpailijaluonteensa ja nousi viimeisenä päivänä yhden lyönnin voittoon ennen Lahden Topi Lindströmiä. Elmon tulos Pickalan Parkilla oli kentän keväinen kunto huomioiden varsin kelvollinen 73+71+72.

Nurmijärvellä oli varsin runsaslukuinen edustus kisassa. Poikien sarjassa oli mukana seitsemän ja tyttöjen sarjassa yksi Team NGK:n edustaja. Laadukas talvitreeni ei vielä näkynyt lopputuloksissa Elmoa lukuunottamatta. Monelta pelaajalta nähtiin kuitenkin hyviä yksittäisiä kierroksia kuten Anna Sovijärveltä, joka pelasi toisen kierroksen erinomaisesti 79 lyönnillä. Nuoret Miki Nylund ja Lukas Sovijärvi pääsivät ensimmäistä kertaa mukaan FJT-kiertueen kisaan.

23. Anna Sovijärvi +38 89+79+86

Sunnuntaina pelattiin myös Future Tourin avauskilpailuja. Nurmijärven pelaajista oli mukana ainoastaan Vinsent Koskela Meri-Teijon kisassa. Vinsku pelasi erinomaisesti kahdeksan lyöntiä alle oman tasoituksensa ja sijoittui scr-tuloksella 97 alle 12-vuotiaiden sarjassa kuudenneksi. Suurin osa Future Tourilla pelaavista junnuistamme aloittaa kautensa parin viikon päästä Hiekkaharjun -kisassa.