Yritystapahtumat

Tapahtumapalvelut yrityksille ja ryhmille

Nurmijärvi Golf tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrityksille ja ryhmille: kutsukilpailut, TYKY-päivät, tutustumispaketit ja kokous- ja golfpaketit.

Liiketuttavien, asiakkaitten tai ystävien kutsuminen golftapahtumaan on tehokas keino vahvistaa sidoksia, suhteita ja jopa tuttavuuksia. Tapahtuman onnistuminen varmistuu luotettavien ja kokeneiden toimijoiden avulla, tietenkin saumattomassa yhteistyössä tapahtuman isännän kanssa.

Nurmijärvi Golfilla on luotettava kokemus erilaisten golftapahtumien järjestelyistä. Tarjoamme tapahtumiin kokonaisuuksia, jotka ovat hioutuneet vuosien varrella toimiviksi paketeiksi. Paketit räätälöimme yrityksen tai ryhmän toiveiden mukaisiksi. Ystävällinen ja asiansa osaava henkilöstömme valmistelee tapahtuman ja varmistaa sen onnistumisen tilaisuuden alusta loppuun asti. Palvelupäällikkömme toimii järjestelyjen vastaavana ja on paikalla koko tapahtuman ajan.

Lisäinfoa esitteistä sivun alareunassa.

Kutsukilpailu

Suunnittelemme golfkilpailut yhdessä isännän kanssa huomioiden kutsuttujen tarpeet ja viihtyvyyden maksimoimisen. Personal trainerin alkuverryttelyt, info, give away -paketti pelaajille, kilpailukierros, erikoiskilpailuja, tarjoilut, saunat, ruokailu, tuloslaskenta. Kaikki hoituvat Nurmijärvi Golfissa! Tarjoilun vaihtoehtoja on runsaasti alkaen pelieväistä, tarjoilu kentälle tai herkullisesta lounasbuffesta. Lue lisää alasivun esitteestä.

TYKY-päivä

NGK toteuttaa yrityksesi Tyky- ja virkistyspäivät ammattitaidolla. Golf, frisbeegolf ja futisgolf golfkentän ainutlaatuisissa puitteissa sopivat erinomaisesti työyhteisön hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Räätälöimme ohjelman juuri Teille sopivaksi. Lue lisää alasivun esitteestä.

Kokous ja golf

Nurmijärvi Golfin klubirakennuksessa on tarjolla viihtyisä ja ilmastoitu kokoustila erilaisten kokousten pitämiseksi. Henkilöstön viikkopalaverit, myyntipalaverit, asiakastapaamiset onnistuvat kokoustilassa hienosti. Tarjoilut onnistuvat klubiravintola Greenside Cafen kautta ja kokouksen jälkeen on tarjolla myös rentouttavia hetkiä golfin parissa. Lue lisää alasivun esitteestä.

Päivä Pron kanssa

Varaa itsellesi tai maksimissaan neljän hengen ryhmälle suosittu opetuspaketti – Päivä Pron kanssa. Päivän sisällön voit sopia opettajan kanssa haluamallasi tavalla rangella, lähipelialueella, viheriöllä tai kentällä. Opetuksen lisäksi päivään voi liittää ruokailun tai vaikkapa saunomisen klubitalolla. Lue lisää alasivun esitteestä.