Yhtiökokouksen päätöksiä, osakastiedoite

Nurmijärven Golfkeskus Oy:n yhtiökokous pidettiin tiistaina 14.2.2023 klubilla. Kokoukseen osallistui 58 osakasta, jotka edustivat yhteensä 189 ääntä. Kokous kesti 2 tuntia ja 40 minuuttia, joten asiaa kertyi paljon.

Kokous vahvisti vuoden 2023 hoitovastikkeeksi 810 euroa / varsinainen pelioikeus.  Vastikelaskutus suoritettiin heti kokouksen jälkeen ja eräpäiviksi määrättiin 10.3. ja 10.4.2023. Vastikkeen voi maksaa halutessaan kahdessa osassa (410 € + 400 €) ilman eräkuluja tai yhdessä erässä 10.3.2023. Vastikelaskutus tehtiin Maventan toimesta, joka on NexGolfin valikoima yhteistyökumppani.

Yhtiön hallitukseen valittiin Merja Iiskola, Ari Alkio, Marko Koivuneva, Kari Haapaniemi ja Esa Meriläinen. Kokouksessa vahvistettiin tilinpäätös, joka osoitti tappiota -75.819,43 €. Lisäksi päätettiin osakepääoman korotuksesta A- ja B-osakkeiden muuntojen osalta enintään 10. Vahvistettiin toiminta- ja taloussuunnitelma kaudelle 2023 pelioikeusohjesääntöineen. Päätettiin omien osakkeiden suunnatusta hankinnasta kuolinpesiltä seuraavan 18 kuukauden ajan. Yhtiö voi vastaanottaa enintään 30 osaketta yhtiökokouksessa päätetyn valtuutuksen puitteissa.

Lisäksi kokouksessa tuotiin esille hallituksen selvitys osakkaille yhtiöjärjestyksen muutostarpeesta koskien omien osakkeiden vastaanottoa. Hallituksen ja kokousväen näkemys asiasta oli, että työtä jatketaan ja asia käsitellään kuluvan kauden aikana. Muutoksen huolellinen valmistelu koetaan erittäin tärkeäksi ja vaikutti myös valittaessa hallituksen jäsentä Antti Sarjamon tilalle.

Suuri kiitos vielä tässäkin kohtaa Antti Sarjamolle hienosta ja pitkästä työskentelystä Nurmijärvi Golfin hyväksi!

Puhelinnumero ja uudet nettisivut

Vanhan puhelinjärjestelmän sopimus on umpeutumassa ja olemme tehneet uuden puhelinvaihdesopimuksen. Uusi numero on 09 3157GOLF (09 3157 4653). Puhelut ovat jatkossa soittajalle maksuttomia!

Nettisivujen päivitys alkaa olla julkaisukunnossa ja odotamme niiden avautuvan lähipäivinä. Osoite säilyy samana www.nurmijarvigolf.fi kuten myös sähköpostiosoitteissakin. Toivottavasti raikkaampi ulkoasu ja toiminnallisuus miellyttää!

 

Pelioikeuksien käyttöilmoitukset NexGolf ohjelmassa

Suosittelemme, että B- ja C osakkeiden pelioikeuksien käyttöilmoitukset tehdään internetin kautta käyttäen Nexgolf’in ajanvarausohjelmaan rakennettua ilmoitusta.  Eli: avaa NexGolf -> klikkaa ”Oma NexGolf” -> klikkaa ”Osakkeet” -> klikkaa ”Hallinnoi”, jonka jälkeen voit lisätä pelioikeuden itsellesi tai toiselle henkilölle. Näin tiedot kirjautuvat suoraan käyttöjärjestelmäämme.  KIITOS!

Mikäli pelioikeus tulee käyttöön korttina tai lippuina, käyttöilmoitus tulee vielä toistaiseksi tehdä kotisivuilla tai liitteenä olevalla lomakkeella. Palvelu toimii henkilöosakkaille, mutta valitettavasti ei edelleenkään yritysosakkailla.

Tee pelioikeus käyttöilmoitus tästä


Pelilippukäytäntö 2023

Kukin varsinainen pelioikeus voidaan vuosittain, ennen pelioikeuden käyttöönottoa, vaihtaa veloituksetta pelilipuiksi, jotka annetaan pelilippukorttina. Kortti oikeuttaa 24 kpl 18-reiän pelikertaan tai 48 kpl 9-reiän pelikertaan yhtiön kentällä pelikauden 2023 aikana. Osakas voi käyttää pelilippukorttia omaan pelaamiseen, vieraidensa hyväksi tai luovuttaa eteenpäin muulle käyttäjälle.  Pelilippukortin käytöstä ei peritä vaihto- tai hallinnointimaksuja.

Pelioikeus voidaan vaihtaa myös irrallisiin lippuihin.  Kukin irrallinen pelilippu oikeuttaa yhteen 18-reiän pelikierrokseen tai kahteen 9-reiän pelikierrokseen. Vaihdosta peritään 100 €:n suuruinen vaihtomaksu. Tämän jälkeen lippujen käytöstä ei peritä enää erillistä maksua.  Menettely perustuu yhtiöjärjestyksen 5§:ään.

Pelioikeuksien vuokrausilmoitus

Osakkaat voivat halutessaan jättää pelioikeutensa yhtiön kautta edelleen vuokrattavaksi. Vuokraus- menettely on selostettu toimintasuunnitelmassa 2023.  Vuokrausmenettely edellyttää kirjallista sopimusta yhtiön kanssa. Tätä varten vastikelaskutuksen yhteydessä toimitetaan vuokrausvälityssopimus, joka tulee vuokralle jättötilanteessa palauttaa yhtiön toimistoon 31.3.2023 mennessä.

Jätä osakkeen vuokrausvälitysilmoitus tästä

Yhtiön vuokrausvälityksen lisäksi osakas voi luonnollisesti vuokrata pelioikeutensa suoraan. Yhtiö on kampanjoinut ennen vuoden vaihdetta tarjoten yhtiön haltuun otettuja pelioikeuksia vuokralle. Nämä on nyt vuokrattu ja jatkossa yhtiön vuokraustoiminta perustuu osakkaiden vapaaehtoisesti välitykseen jättämien pelioikeuksien vuokraamiseen. Yhtiön markkinalähtöinen hinta nimetylle pelioikeudelle on nyt 830 €.

Vuokratarjouksissa kannattaa muistaa nimetyn pelioikeuden haltijan edut sekä se, että nimetty B- tai C-sarjan osakkeen pelioikeus sisältää lisäpelioikeuden alle 24-vuotiaalle perheenjäsenelle. Lisäksi vuokrattaessa kannattaa mainita, että Nurmijärvi Golf oli Uudenmaan kentistä pelaajapalautteen mukaan kunnoltaan paras!

 

Osakkaan oikeudet, edut 2023

Alla listattuna osakasetuja tulevan pelikauden osalle.  Näitä tullaan vielä esittelemään myös NGK:n tiedotteissa sekä kevään 2023 Lähipelilehdessä.  Tarvittaessa saatte tarkentavaa informaatiota kentän toimistosta.

Kentän ensisijaisen käyttäjän asema – edut lähtöaikojen varauksessa

 • lähtöaikojen varausoikeus 7 vrk etukäteen, myös osakkaan vieraille

Oikeus tuoda yhden kerran 1-3 vierastaan veloituksetta pelaamaan, pelattava itse mukana

 • oikeus koskee 18-reiän kierrosta tai 9-reiän kierrosta
 • vahva toivomus on, että vieraat olisivat uusia NGK:n kenttiin ja palveluihin tutustujia

Osakkaan vieraalle alennettu greenfee maksu

 • yhden veloituksettoman kerran lisäksi osakkaan vieraille greenfee 35 €

Osakashinta golfauton käytössä ja rangekorttien lataamisessa

 • golfauton vuokra: kertamaksu 25 € tai koko kausi 380 € (normaalihinnat 38 € ja 480 €)
 • rangepoleteista ja -korteista osakasalennukset

Oikeus Kultakorttiin

 • Kultakortilla voi pelata 25 muulla kentällä hintaan 175 €
 • Kultakortin lunastusoikeus on vain osakkaalla, joka käyttää oman osakkeensa pelioikeutta nimettynä itselleen. Lisää Kultakorttiin liittyvää tietoa klubin toimistolta!

Oikeus SGK:n Etukorttiin, kun pelioikeus käytössä nimettynä

 • Etukortilla voi pelata n. 30 kentällä 50% alennuksella greenfeestä. Etukortin hinta 30 €.
 • Etukortin tarkempi esittely: https://www.suomengolfkentat.fi/palvelut-ja-tuotteet/etukortti.html

Oikeus lunastaa lisäpelioikeus Nevasgolfiin tai Suur-Helsingin Golfiin

 • Lisäpelioikeudella voi pelata rajoittamattoman määrän näillä kahdella kumppanuuskentällä
 • lisäpelioikeuden voi lunastaa, kun pelioikeus on itsellä käytössä nimettynä, lisäpelioikeuden hinta on 150 € / kenttä

Vierailuoikeus 5 muulla kentällä (1 kk/ kenttä), kun pelioikeus on käytössä nimettynä

 • veloitukseton vierailuoikeus Tuusula Golfin, Hyvigolfin, Hirvihaara Golfin, Tawast Golfin ja Lahden Golfin kentille
 • vierailuoikeus 1 kk / kenttä, joka ilmoitetaan 3 vrk ennen kuun vaihdetta

NGK Pro Shop

 • Alennukset 10% osakkaille ja jäsenille
 • Kohdennetut kampanjat kauden aikana erilaisista tuoteryhmistä

NGK Klubiravintola

 • Alennukset 10% osakkaille ravintolan tuotteista