Voiko golfia pelata koronasta huolimatta?

Koronavirushaaste golfissa!

Tätä kirjoitettaessa koronavirustilanne on Suomessakin muuttumassa epidemiaksi. Me Nurmijärvi Golfissa emme koe hysteeristä paniikkia asian suhteen, mutta otamme vakavissamme koronavirushaasteen vastaan.
Tämän uutisen lopussa on sekä meidän että Golfliiton ohjeistuksia pelaajille koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Näiden lisäksi kaikki ovat varmaan jo lukeneet eri medioista ohjeistuksia.
Mutta tässä muutama asia mitä me Nurmijärvi Golfissa olemme päättäneet tehdä omalta osaltamme koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi:

Me Nurmijärvi Golfissa vältämme nyt kättelyä ja halauksia klubilla ja muuallakin asioidessamme, vaikka pitkän talven jälkeen näitä tekisi mieli kaikille asiakkaillemme jakaa.

Kiinnitämme huomiota säännölliseen ja huolelliseen käsienpesuun niin klubilla kuin muuallakin, kotioloja unohtamatta.

Huolehdimme käsidesin löytymisestä vastaanottotiskiltämme koko ajan niin, että se on kaikkien klubillamme asioivien käytettävissä (sikäli kun käsidesiä on saatavissa).

Mikäli koemme pienimpiäkin flunssan oireita, jäämme aamulla kotiin emmekä mene työpaikalle. Työt hoidamme tällöin kotoa käsin etänä, mikäli kunto sen sallii.

Toivomme näitä samoja asioita myös golfkentällämme asioivilta pelaajilta ja muilta asiakkailtamme, sillä jokainen estetty tautitapaus on tällä hetkellä voitto, vaikka kyse ei edes olisi koronasta vaan vain perusflunssasta.

OHJEITA GOLFARILLE

Jos tunnet itsesi vähänkään flunssaiseksi, kuumeiseksi tai sinulla on lieviäkin hengitystieninfektion oireita, pysythän kotona.

Vältä kättelyä tai halaamista

Pese kädet huolellisesti, ohjeiden mukaan – lähes aina kun se on mahdollista

Varaa mukaasi kierrokselle myös käsidesiä

Jos yskit tai aivastat, niin mieluummin nenäliinaan tai hihaan

Klubirakennuksessa asioidessasi noudata klubin ohjeistusta ja pidä riittävä etäisyys muihin klubilla asioiviin

Pelikentällä

Pidetään lipputanko aina reiässä. Nosta vain oma pallosi reiästä

Älä lainaa pelikaverin mailoja

Bunkkereissa ei ole haravoita, korjaa jälkesi mailalla tasoitellen

Nauti ulkoilmasta ja pelistä, pidä positiivinen vire yllä ja hymyile 😊!