Viikonlopun kisakatsaus: Menestystä NGK:n pelaajille!

Viime viikonloppuna järjestettiin useita eri golfkilpailuja, joissa mukana oli Nurmijärvi Golfin kilpapelaajia.

Tuusulan Golfklubilla pelatussa Catmandoo Future Tour -kilpailussa oli mukana NGK:n Elmo Gerkman ja Aleksi Sovijärvi. Sovijärvi pelasi Easy 18r -sarjassa ja svingasi upealla pelillä kilpailun ensimmäiseksi! (Tulos +12). Gerkman puolestaan sijoittui hienosti Pojat 16v-sarjassa toiseksi tuloksella +1 (72 lyöntiä). Elmo osallistui samana viikonloppuna myös Porvoo Golfissa järjestettyyn Junior Challenge Tourin osakilpailuun. Siellä sijoitukseksi tuli jaettu 21. sija tuloksella +8 (80 lyöntiä).

Nurmijärvi Golfin Henri Satama puolestaan vietti viikonlopun Alastaro Golfissa Finnish Tourin toisessa osakilpailussa. Ensimmäisellä kierroksella hän aloitti pelin takaysiltä ja ekalle väylälle kirjattiin tuplapar epäonnistuneiden lyöntien takia. Harmillisen väylän jälkeen Satama ei kuitenkaan lannistunut, vaan pysyi rauhallisena ja sai pidettyä pelinsä loistavasti tasaisena kilpailun loppuun asti pysyen kärkikahinoissa. Kolmen kierroksen pelien jälkeen hän sijoittui hienosti kuudenneksi tuloksella +4 (75, 74, 71 = 220).

”Ensimmäisellä väylällä avaus epäonnistui ja meni veteen. Droppi ja tämän jälkeen pallo vasemmalle metsään – ja perään kolme puttia. Pysyin kuitenkin rauhallisena ja seuraavilla väylillä peli alkoi sujua! Alastaron kenttä oli kuiva ja hieno, kapeita väyliä, mutta kaikin puolin kiva kenttä pelata”, Satama kommentoi kisaviikonloppua.