Matka-Vekka VikingLine viikkokilpailut 2018

Matka-Vekka VikingLine VIIKKOKILPAILUT keskiviikkoisin 9.5. – 8.8.

Viikkokilpailu koostuu 14 osakilpailusta. Kilpailut muodostavat sarjan, jossa huomioidaan kymmenen parasta kilpailukierrosta. Kokonaiskilpailussa pelaajalle lasketaan mukaan kymmenen parasta sijoitusta sekä kaikki osallistumispisteet. Mikäli kenttä olosuhteista johtuen on suljettu, voi kilpailuajan varannut pelaaja pelata kierroksen seuraavana päivänä, mikäli kentällä on tilaa. Samoin, jos peli keskeytyy siksi, että kenttä suljetaan sään takia, niin peli voidaan pelata loppuun seuraavana päivänä, mikäli kentällä on tilaa.

Pelaaja pelaa pistebogey -kilpailua. Pelaamalla kaikki reiät loppuun saakka hän osallistuu myös automaattisesti scratch -kilpailuihin. Scratch -kilpailuissa huomioidaan miesten sarjassa tulokset, jotka ovat enintään 90 lyöntiä ja naisten sarjassa tulokset, jotka ovat enintään 110 lyöntiä.

Molemmissa kilpailuissa pelaaja saa osallistumisesta yhden pisteen ja sijoituksen perusteella pisteitä seuraavasti: sija 1= 25p, 2=22p, 3=20p, 4=18p, 5=16p, 6=15p, 7=14, jne…, sija 20 ja siitä eteenpäin 1p. Osallistumispisteen saa jokaisesta osallistumisesta, sijoituspisteet siis kymmenestä parhaasta pelaajan suorituksesta. Pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä kerännyt on voittaja. Tasapisteissä ratkaisee 1. osallistumiskerrat, 2. sijoitusten vertailu (1.-sijat, 2.-sijat, jne), 3. arpa.

 

Kilpailusarjat:
M/pb, M 50-59/pb, M 60-69/pb, M 70/pb.
N+N 50-59/pb, N 60-69/pb, N 70- /pb
M/scr ja N/scr.
Miesten maksimitasoitus on 36 ja naisten 45.

 

Tiiauspaikat:

Miehet keltainen – Miehet 70 sininen – Naiset punainen
Miehet I- ja II-tasoitusluokassa pelaavat voivat valita ennen osallistumistaan ensimmäiseen viikkokilpailuunsa joko keltaisen tai valkoisen tiin, jolta pelaavat koko sarjan sen jälkeen.

Tässä ryhmässä pelaavat osallistuvat myös pistebogey-sarjaan valkoisen tiin slopella.

 

Tulokset:
Viikoittainen kilpailutilanne sekä pistetaulukko on nähtävissä alakerran ilmoitustaululla sekä kotisivulla kilpailutoiminta -sivustolla.

Palkinnot:

Viikoittain arvotaan Tallinnan pelimatka, Everybody´s kilpailun yhteydessä 22.9 jaetaan sarjojen palkinnot ja kauden päättäjäisissä arvotaan vuoden 2019 pelimatka.
Kilpailumaksu:
18 reikää 6 € / jun 3 € tai henkilökohtainen sarjakortti 55 €/jun 25 € (sis. 14 osakilpailua)
9 reikää 4 € / jun 2 € tai henkilökohtainen sarjakortti 44 € / jun 20 € (sis. 14 osakilpailua)