Vappukisalla NGK:n pelikausi 2012 käyntiin

Tänään avattiin 22. pelikausi perinteisesti Vappukisan merkeissä. Kauden avaukseen kuuluu perinteisesti malja Vapulle ja malja alkavalle pelikaudelle. Perinteitä kunnioittaen klubin lippu nousi kuin nousikin salkoon kapteenien nostamana. Ja ihan oikein päin!

Kauden avauskisa ja pelikausi lähtee perinteiseti käyntiin kapteenien avauslyönneistä, niin tänäänkin. Sitä ennen kapteenit halusivat kuitenkin muistuttaa kaikkia kauden teemasta eli turvallisuudesta golfkentällä. Lyhyen, mutta toivottavasti mieleenpainuvan shown järjestäneet kapteenit kirjaimellisesti pelleilivät pöllähtävällä pallolla ja kohti lyömisellä. Kapteenit toivovat jokaisen muistavan turvalliset pelitavat, etikettiin kuuluvan kohteliaan ja toiset pelaajat huomioon ottavan käytöksen, sekä ennen kaikkea sen, että saa ja pitää huutaa FOOOORE. Aina kun vähänkään tuntuu siltä, että joku saattaa olla vaarassa. Raikukoon iloiset varoitushuudot Nurmijärven kentällä pitkin kesää!!

Upean aurinkoisen sään saattelemana A- ja B-radoilla pelatun Vappukisan jälkeen nautittiin upean maittava Vappulounas. Puheenjohtaja Antti Sarjamo muistutteli Vappupuheessaan kaikkia innostamaan ystäviä ja tuttavia golfin pariin ja nimenomaan NGK:n kentälle pelaamaan ja uusiksi jäseniksi.

Uusi kausi on näin avattu ja iloista golfmieltä kaikille koko kaudelle toivottavat

kapteenit Vesku ja Asta

Katso Vappukisan kuvia kuvagalleriasta