Uutisia, infoa jäsentiedotteesta 20 / 2014

Kävijämäärät elokuun jälkeen

Elokuun kävijämäärä startteina mitattuna oli 8.812, joka on n. 1.000 vähemmän kuin edellisvuonna.

Elokuun jälkeen vuoden kokonaiskävijämäärä oli -0,9% edelliseen vuoteen verrattuna. Vähennystä oli par-3 radan osalla -6,0% ja 18-reiän kierroksissa -3,0%, mutta pallorännin osalla oli kasvua +10,3%. Elokuun kävijämäärää leikkasi alkukuun helle, mutta erityisesti puolessa kuussa alkanut reilun 10 päivän pituinen sadejakso.

Golfauton käyttöön rajoituksia

Golfautojen käyttöön asetetaan päiväkohtaisia rajoituksia sateiden jatkuessa. Päiväkohtaista informaatiota mahdollisista rajoituksista kotisivuilta.

Bagit talvisäilytykseen klubille! Pieniä bagikaappeja vapaana

Klubirakennuksen bagivarastosta on vapautunut pieniä bagikaappeja. Ko. kaappiin mahtuu hyvin yksi bagi, tiukasti varastoiden kaksi kantobägiä. Pienen bagikaapin vuosivuokra on 60 euroa. Varaa nyt jo kaappi omalle bagille vuodeksi 2015, saat tämän loppuvuoden veloituksetta. Tiedustelut Kirsi Mäntyselle kentän toimistoon.

Shopissa jatkuu syksyn ALE!

Kaikki asusteet, kengät ja bägit nyt -40%. Katso lisää infoa shopin kotisivuilta.

Nyt edullisesti pelaamaan Tawastiin, Hyvinkäälle, Tuusulaan tai Hirvihaaraan

Maanantaista 8.9. alkaen kaikki Nurmijärvi Golfin nimetyllä henkilökohtaisella pelioikeudella pelaavat pääsevät pelaamaan 30 euron greenfeellä edellä mainituille kentille. Ajanvaraukset suoraan näille kentille normaalien virasvarausten mukaisesti (2 vrk etukäteen). Tarjous on voimassa koko loppukauden 2014 ja siihen saattaa vielä liittyä muutama muukin kenttä.