Uusi golfhalli avataan pian! Tutustumispäivä la 9.11.2019 klo 10-14

VANTAANKOSKEN GOLFHALLI                                                                                                                  KGV – NGK – SHG

Yhteinen golfhallimme on viittä vaille valmis. Tutustumispäivä la 9.11.2019 klo 10-14

Mitä

Tulevana lauantaina on mahdollisuus käydä tutustumassa golfhallin palveluihin paikan päällä. Pelaamaan tai harjoittelemaan ei vielä lauantaina valitettavasti pääse, mutta mm. Trackman-laitteistojen toimintoihin pääsee tutustumaan.

Lauantaista alkaen ryhdytään jakamaan jo vuosikorttinsa halliin varanneille ’avaintagit’ hallin ja kuntosalin tulevaa, itsenäistä käyttöä varten.

Milloin

Ensimmäinen tutustumispäivä järjestetään lauantaina 9.11.2019 klo 10 – 14:00.

Viikolla 46 eli ma 11.11. – pe 15.11.2019 hallissa on päivystys klo 12-18 välillä, jolloin voi saada myös opastusta hallin käyttöön ja kuitata avaintageja.

Missä

Golfhallimme sijaistee Vantaalla Sanomalassa, osoitteessa Martinkyläntie 9. Ajo paikoitusalueelle tapahtuu Martinkyläntieltä Uutistielle, josta heti vasemmalle pääovien edestä P-alueen puomille.  Seurojemme talkooporukka on opastamassa ja avaamassa P-alueen puomin. Hallin käyttäjät tulevat myöhemmin pääsemään P-alueelle omilla avain-tageillaan.

Kenelle

Tarkoitettu pääasiassa hallin omistajayhteisöjen (Keimola Golf, Nurmijärvi Golf ja Suur-Helsingin Golf) jäsenille ja osakkaille. Mukaan voivat luonnollisesti tulla myös henkilöt, jotka oat nyt vakavissaan harkitsemassa seuran vaihtoa johonkin ”meidän” seuroistamme.

Mitä mukaan tutustumispäivänä

Tutustumispäivänä ei siis vielä ole mahdollista tehdä omia harjoituksia eli omia mailoja ei tarvita.

Olemme varanneet lähipelialueelle muutamia puttereita ja wedgejä kokeiluja varten, lyöntipaikkoihinkin voi päästä ottamaan tuntumaa – mutta vain satunnaisesti ja ohjaajiemme välineillä.  EI MAILOJA VIELÄ MUKANA.

Miten ilmoittaudun

Ei ennakkoilmoittautumista, riittää kun tulet paikalle.  Talkooporukkamme on opastamassa Sinut P-alueelta lähtien halliin sisään, sekä esittelemässä toimintoja itse hallissa.

Lisäinfo

Lisätietoja voit kysellä oman kenttäsi toimistosta.

Lisäksi infoa tulee löytymään golfhallin kotisivuilta www.vantaankoskengolfhalli.fi sekä golfhallin facebooksivuilta haulla ’Vantaankosken Golfhalli’

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN UUTEEN GOLFHALLIIN – ”GOLFIN TALVIOLOHUONEESEEN”