Treenaaja.fi tarjoaa Nurmijärvi Golfin jäsenille etuja

Treenaaja.fi tarjoaa Nurmijärvi Golfin jäsenille etuja

Nurmijärven Golfklubi on solminut Treenaaja.fi-verkkopalvelun kanssa kumppaniseurasopimuksen. Treenaaja.fi on palvelu, joka tarjoaa pelillistetyn treenikirjaston sekä kumppaniseuroille mahdollisuuden rakentaa oman treenikirjaston. Nurmijärven oma kasvatti, PGA Pro Henri Satama, rakentaa Treenaaja.fi -palveluun videoidun treenipankin nurmijärveläisten käyttöön. Henkan treenejä on käytettävissä siellä heti huhtikuusta alkaen. Treenivideoita ladataan palveluun lisää kevään aikana. Treeniryhmissä mukana olevat juniorit voivat hyödyntää Treenaajan sisältöjä harjoittelussaan veloituksetta.

 

Uudistunut Treenaaja.fi on nyt valmis ja toivottaa tervetulleeksi mukaan uudet käyttäjät kumppaniseurastamme. Puhelimella käytettävän verkkoalustamme tarkoituksena on tarjota tukea golfharjoitteluun pelillistetyn harjoituskirjaston avulla. Lisäksi voit nauttia seurakirjastoista ja pron sinulle räätälöimistä sisällöistä. Kesän aikana tulemme lisäämään Treenaajaan myös fysiikka- ja liikkuvuussisältöä, sekä suoritettavaksi mielenkiintoisia palkintoja, joita voit kerätä virtuaaliseen palkintokaappiin. Tavoitteemme on pyrkiä tehostamaan harjoitteluasi, kulutit rangella sitten enemmän tai vähemmän aikaa ja näin saavuttamaan parempia tuloksia pelikentillä. Uudistuneen tilastoinnin avulla voit helposti seurata mitä olet harjoitellut ja mihin pitäisi keskittyä jatkossa. Harjoitusteemojen avulla voit säädellä sinulle näytettäviä harjoituksia. Kaikissa tilanteissa sinulla on kuitenkin tekemistä niin puttigriinille, lähipelialueelle, kuin myös rangelle. Harjoitusten vaativuus muuttuu menestymisesi mukaan, joten Treenaaja tarjoaa sinulle koko ajan sopivan haastavaa tekemistä.

Tarjoamme kaikille käyttäjille 14 vuorokauden kokeilujakson, jonka jälkeen voit ostaa halutessasi jäsenyyden tutuilla suomalaisilla verkkopankkimaksuilla edulliseen kumppaniseurahintaan: 12kk – 49,90€ tai 2kk – 19,90€.

Voit tutustua verkkopalveluun tarkemmin osoitteesta https://youtu.be/OJSdLLiMgjY löytyvän videon avulla. Treenaaja.fi toimii parhaiten, kun lisäät sen verkkoselaimesi valikon kautta aloitus- tai kotinäytöllesi, mutta voit käyttää sitä myös suoraan verkkosivun kautta. Lähde siis kehittämään harjoitteluasi; siirry osoitteeseen treenaaja.fi luodaksesi ilmainen tunnus ja huomaa hyödyt pelikentillä!