Kenttä avataan vaiheittain ti 7.4. alkaen

Kenttä avataan vaiheittain ti 7.4. alkaen

Par-3 rata avataan tiistaina 7.4. klo 9:00 alkaen
B+A ratayhdistelmä keskiviikkona 8.4. klo 9:00 alkaen
C-rata (9-reikää) perjantaina 10.4. klo 9:00 alkaen

Lähtöaikavaraukset ma 6.4. klo 13 alkaen NexGolfin kautta tai puhelimitse toistaiseksi vain arkisin klo 9-16 puh 0600-197 83. Huom! Par-3 radalle voi nyt tehdä myös toisen kierroksen varauksen etukäteen. Varausmarginaali kaikille radoille toistaiseksi 7 vrk.

Lähtöryhmät ovat toistaiseksi 2-pelaajan lähtöjä, ja lähtövälit B+A radalla 7 min ja Par-3 radalla 8 min. Poikkeuksena voidaan sallia 3-pelaajan ryhmä, kunhan pelaajat ovat samasta taloudesta ja extra-pelaajan varaus on tehty etukäteen kentän toimistosta puhelimitse arkisin klo 9-16 (puh 0600-197 83).

Lue tarkemmat ohjeet ja rajoitukset kotisivuilta, tästä linkistä.

Pelioikeuden käyttöilmoitus tehtävä ennen ajanvarausta
Osakas: tee pelioikeuden käyttöilmoitus NexGolfissa, kun käytät pelioikeutta itse nimettynä tai nimeät sen toiselle NGK:n jäsenelle.
Kun pelioikeus käytetään lippuina tai korttina, tee käyttöilmoitus kotisivuilla tästä linkistä.

Klubirakennus ja ravintola vielä kiinni
Koronavirusepidemian johdosta pidämme klubirakennuksen edelleen suljettuna. Myös ravintola on toistaiseksi suljettu. Kentän WC:t pyritään ottamaan käyttöön mahdollisimman pian.

 

”Uusi lumi vanhan surma” (uutinen pe 3.4.)

Vaikka vielä tänään pe 3.4. satoikin lunta myös tänne kentän päälle, ryhdymme availemaan kenttää ensi viikolla.
On NGK:n 30-vuotisjuhlavuosi, ja kausi lähtee käyntiin keskiarvoa aikaisemmin. Mutta hieman mollivoittoisesti, sillä valitettavasti koronaviruksen ja kokoontumisrajoitusten johdosta mm. osa toukokuun tapahtumista joudutaan perumaan, esim. perinteinen Vappukisa jää tänä vuonna pelaamatta.

Kenttäkin avataan tietyillä rajoituksilla. Aluksi kenttä on vain NGK:n osakkaiden ja osakkaiden vieraiden, NGK:n pelioikeuden vuokranneiden sekä seuran jäsenten käytössä. Klubitalo ja ravintola on vielä suljettu, nämä avataan vasta Pääsiäisen jälkeen (ja ravintola toukokuun loppuun asti Take Away tarjonnalla).

Pelaamista rajoitetaan siten, että lähtöryhmät ovat aluksi 2-pelaajan ryhmiä. Kuitenkin samassa taloudessa asuville voidaan erillisellä luvalla sallia 3-pelaajan ryhmiä. Tutustukaa tarkemmin ohjeistukseen kotisivuilla sekä kentällä olevista opasteista. Kaikki nämä ohjeet ja pienet rajoitukset ovat kaikkien meidän turvallisuudeksi ja eduksi, toivomme todellakin niitä kunnioitettavan.

Kesää tulee kyllä riittämään ja lukuisiin nautinnollisiin hetkiin tulee vielä porukallakin mahdollisuus. Näin ainakin haluamme nyt uskoa. Tsemppiä kaikille ja nautitaan upeasta lajista!

 

Info 26.3.

Viheriöillä on valitettavasti vielä routaa, joten emme saa edes reikiä tehtyä. Kentän osittaisesta avaamisesta tehdään päätös roudan sulattua. Lisäksi seuraamme päivä kerrallaan pandemian etenemistä ja sen vaikutusta lajin harrastamismahdollisuuksiin. Ensi viikolle on vielä luvassa pienoinen takatalvi, joten emme hötkyile avaamisen kanssa.
Tiedotamme lisää heti kun on jotain tiedotettavaa, mutta nyt jäitä hattuun.

Kenttämestari

PS. Kenttä on talvehtinut mainiosti!