Tervetuloa Nurmijärvelle pelaamaan!

Nurmijärvi Golf muodostuu kenttäyhtiöstä ja golfseurasta. Nurmijärven Golfkeskus Oy on yksityinen golfyhteisö, jonka omistaa yli 950 eri omistajaa, pääasiassa yksityishenkilöinä. Nurmijärven Golfklubi ry on kaikille avoin golfseura, jossa on noin 1850 jäsentä.

Palvelumme ovat avoinna myös vieraille, jotka toivotamme tervetulleiksi viettämään vapaa-aikaansa nautinnollisesti golfin merkeissä.

Nurmijärvi Golfissa on yhteensä 27 reikää (A, B ja C-radat), joista aina kaksi on käytössä 18-reiän pelikierroksia varten. Yksi pitkistä radoista on kulloinkin ns. pallorännikäytössä.

Lisäksi kentällämme on kaikille avoin 9-reikäinen Par3-rata, jolle pääsee pelaamaan ilman green cardia. Par3-radan yhteydessä on myös frisbeegolfrata sekä vuodesta 2015 alkaen myös futisgolfrata.

Golfkeskus sijaitsee vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Hyvinkää-Hanko-tien varrella.

Vieraspelaajat ovat tervetulleita pelaamaan Nurmijärvelle.

18-reiän kierrokselle voi varata lähtöajan 2 vrk etukäteen. Vieraspelaajien lähdöt arkisin ennen klo 14:00 ja viikonloppuisin klo 15:00 jälkeen. Osakkaan vieraana kaikkina aikoina.

Palloränni –kentälle voi varata aikoja vain samalle päivälle. Ajanvarauksen voi tehdä puhelimitse tasan –ja puolen lähtöihin. Paikan päällä lähtöaikoja löytyy 10 minuutin välein.

Par 3 -radalle ei ole rajoituksia, mutta jokaiselle kierrokselle on varattava erikseen lähtöaika. Lähtöaikojen varaukset samana päivänä puhelimitse tai paikan päällä caddiemasterilta. Myös par 3 –radalla lähtöajat ovat 10 minuutin välein.

Tapahtumapalvelut yrityksille ja ryhmille

Nurmijärvi Golf tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrityksille ja ryhmille: kutsukilpailut, TYKY-päivät, tutustumispaketit, kokous- ja golfpaketit, kausipelioikeudet porukoille…. Katso lisää esitteistämme.