Team NGK tuloksia

Finnish Tour 11.-13.6. Hillside 

Nurmijärveltä Hillsiden Finnish tourilla oli mukana jälleen tuttu porukka: Miki Kuronen, Henri Satama, Ossi Mikkola, Eemeli Järvinen ja Elmo Gerkman. Mikiltä ja Henkalta nähtiin erinomaiset viimeiset kierrokset, joilla molemmat nousivat kymmenen parhaan joukkoon, Miki T5 ja Henkka T9.

T5 KURONEN, Miki
T9 SATAMA, Henri
T28 MIKKOLA, Ossi
MC JÄRVINEN, Eemeli
MC GERKMAN, Elmo

https://finnishtour.fi/kilpailut/#/competition/2711688/results/2668653

Junioreiden joukkue-SM-karsinta 10.6. Ringside

NGK junnut olivat 10.6. karsimassa nuorten joukkue SM-kisoihin Espoon Ringside golfissa. Kilpailu käytiin mukavan helteisissä ja hieman tuulisissa olosuhteissa. Joukkueen muodosti neljä pelaajaa. Joukkueen tulokseen huomioitiin kolme parasta lyöntipelitulosta. Nurmijärven lopputulos oli +14, jolla joukkue missasi lyönnillä loppukilpailupaikan. Tälläista tämä golf on; kivaa, mukavaa, haastavaa ja välillä raastavaa. Team NGK putosi jatkosta yhdellä lyönnillä ( +14 ). Ei saatu ihan sitä nappisuoritusta, mutta paljon hyviä suorituksia meidän nuoret tekivät. Joukkueessa olivat pelaamassa Elmo Gerkman, Hugo Nylund, Saara Saurèn ja Aleksi Sovijärvi.

Tulostaso oli Rinkussa verrattain kova sillä jatkopaikkaan riitti +13 tulos ( kolmen parhaan yhteenlaskettu tulos ). Vertailun vuoksi toisessa karsintakisassa Archipelagia Golfissa jatkoon mentiin +29 tuloksella. Ringsiden karsinnan viimeinen joukkue pelasi +19 joka olisi riittänyt toisessa karsintapaikassa sijaan 3s. Toki eri kentät ja olosuhteet eivät ikinä ole vertailukelpoiset.

Seuraavassa pelaajiemme kommentteja:

Elmo Gerkman:

”Hyvää tasaista peliä, ihan stediä menoa. Tuli mukavasti paljon griiniosumia. Putti kulki ihan kiitettävän hyvin. En tehnyt mitään isompia virheitä. Muutamat hyvät seivaukset sain myös aikaiseksi. Olin tyytyväinen kun sain painettua kierroksen alle parin 71/-2”

Aleksi Sovijärvi:

”Draivi ja rauta lyönnit olivat hyviä, mutta väyläpuu sekä hybridi eivät oikein menneet oikeaan suuntaan. Putti kulki hyvin ja sain niitä upotettua hyvin. Chipit olivat pääsääntöisesti hyviä, mutta muutamia huonompiakin lipsahti joukkoon. Ihan hyvän tuntuista menoa oli ja kiva oli pelata, tuloskin oli hyvä 79/+6.”

Saara Saurèn:

”Pelini ei mennyt ihan niin hyvin kun olisi voinut mennä. Odotin hieman enemmän itseltäni. Pitkä peli toimi ihan hyvin mutta sitten kun pääsin greenille niin minulla ei ollut oikein hyvää pituuskontrollia puteissa. En päässyt oikeen greeneihin kiinni. Tuli useampi putti ja parit/birkut kääntyivät bogiksi. Onneksi kuitenkin sain tehtyä myös muutamat birkut. Muuten olin suht tyytyväinen mutta puttaaminen vaikutti tulokseeni paljon. Tulokseni oli 83/+10″

Hugo Nylund:

”Oli tylsä päivä kun mun peli romahti siihen että mä en osunut väylille ja mulla oli 5 väyläosumaa koko kiepillä. Monen avauksen jälkeen mä olin paikassa josta pitää yrittää pelastaa paari ja yleensä paari seivit käänty sitten bogiks. Monta kertaa jouduin yrittää tulla jonkun puun takaa lähestymisiä greenille päin. Sitten kun mä osuin väylille niin mun rauta mailat olivat todella hyviä. Wedget 50-90m eivät oikeen toiminut. Puteissa kaikki vaan lipsahti ohi eikä ne oikeen uponnut niinkuin hyvillä kiepeillä. Tulokseni ei tyydytä yhtään koska pystyn paljon parempaan. 90/+17”

https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2730304/results