Team NGK Akatemia

Perustamme uuden treeniryhmän nimeltään Team NGK Akatemia. Akatemia on tarkoitettu NGK:n junnupelaajille, jotka haluavat panostaa lajiin tosissaan ja kehittyä pelaajina mahdollisimman pitkälle. Akatemian päätavoite on opettaa elämään huippu-urheilijan arkea ja harjoittelemaan kuin ammattilainen.

Team NGK Akatemian päävalmentajana toimii NGK:n omat ammattilaiset PGA Pro Henri Satama apunaan PGA Pro Ossi Mikkola ja PGA Pro Miki Kuronen. Taustalla vaikuttaa myös valmentamisen ammattilaisia, jotka ovat apuna tekemässä valmennussuunnitelmia ja pelaajien urasuunnitelmia.

Akatemian toiminta alkaa marraskuun lopussa. Akatemiaan valituille pelaajille on yhdet akatemiatreenit viikossa Team NGK 1 ja 2 -ryhmätreenien lisäksi. Akatemian toimintaa lähdetään kehittämään siihen valittujen pelaajien perusteella ja esim. fysiikkaharjoittelu rakennetaan pelaajien tarpeen mukaan.

Team NGK Akatemian maksu on pelaajille 50eur/kk.

Hyvä NGK:n junnu! Mikäli sinulla on paloa kehittyä golfissa huipulle, haluat oppia tekemään töitä kuin ammattilainen sekä haluat sitoutua elämään huippu-urheilijan arkea, on Team NGK Akatemia sinua varten!

Team NGK Akatemiaan voit hakea täyttämällä lomakkeen:
https://forms.gle/6k4ivc9ciGaYH9u29

Hakuaika Team NGK Akatemiaan päättyy ke 10.11. Pelaajavalinnat tehdään hakuajan päättymisen jälkeen. Pelaajavalinnat tekevät Henri Satama, Toni Korpihete ja Petsku Hagström.

Lisätietoja Vesku Hiltunen p. 040 5131377 vesa.hiltunen@team-ngk.com