Tärkeä tiedote 70 vuotta täyttäneille jäsenillemme

Hyvät 70 vuotta täyttäneet jäsenemme!

Kiitos siitä, että olette osa yhteisöämme. Koemme hienona asiana, että tykkäätte viettää vapaa-aikaanne laadukkaasti kentillämme ulkoillen ja samalla nauttien sosiaalisista kontakteista. Niinhän se sanonta menee, että vierivä kivi ei sammaloidu.

Koronaviruspandemian jyllätessä kaikkien jäsentemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasia. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöönotosta, ja tänään voi tulla lisää ohjeistusta. Tämä on asettanut golfkentillekin tiettyjä rajoitteita ja toimintaohjeita.

Erityishuomio yli 70-vuotiaille ja muihin riskiryhmiin kuuluville golffareille
Tahdomme painottaa hallituksen määräämissä toimintaohjeissa sitä, että nyt on erittäin tärkeää suojata erityisesti yli 70-vuotiaat henkilöt koronavirustartunnalta. Ikäihmisillä on selkeästi nuoria ihmisiä suurempi riski saada taudista vakavia, sairaalahoitoa vaativia oireita. Tehohoidon mahdollinen ruuhkautuminen on meillä Suomessakin yksi uhkakuva.

Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään lähikontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan, eli karanteenia vastaavissa olosuhteissa.
Valtioneuvosto kehottaa yli 70-vuotiaita välttämään lähikontakteja ja liikkumista kodin ulkopuolella, koska ne lisäävät tartuntariskiä. Mikäli on välttämätöntä käydä itse kaupassa, apteekissa tai terveysasemalla tai muutoin asioida, se olisi hyvä tehdä silloin, kun muita asiakkaita on liikkeellä vähän. Etäisyyttä muihin ihmisiin on pidettävä vähintään kahden metrin verran.

Näitä yllä olevia, yli 70 v ihmisiä koskevia toimintaohjeita toivomme noudatettavan myös kentällä golfpelaajien keskuudessa.

 

Tällä toimintaohjeella emme missään nimessä tahdo sysätä iäkkäämpiä jäseniämme sivuun, vaan päinvastoin, tahdomme pitää heidät täysillä mukana yhteisössämme!

Mikäli tulet kenttäalueellemme golfaamaan nyt valmiuslain aikana, kiinnitäthän erityishuomion näihin asioihin, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen:

Vältä kaikenlaista joukkoparveilua esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suuntaa välittömästi kohti ykköstiitä. Isompien ryhmien kokoontuminen juttutuokioille on nyt kiellettyä.

Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.

Ota mukaan oma golfkärry tai kanna bägiä. Lainakärryt eivät ole käytettävissä!

Ei kätellä eikä halailla pelikavereita.

Pelataan ainoastaan omilla pelivälineillä, ei lainata kaverilta pelivälineitä.

Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, n. 2 metriä.

Pidä lipputanko aina reiässä, ei kosketa siihen turhaan (lipputangot pestään säännöllisesti). Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.

Bunkkeriharavat ovat pois käytöstä, samoin kentän roskikset ja mailapesurit.

Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.

Muuta huomioitavaa

Caddiemasterin toimisto sekä klubirakennus, ravintola, pukuhuoneet sekä saunat ja suihkutilat ja kentän WC:t pidetään toistaiseksi kiinni. Näin vältetään mahdollisia altistumistilanteita kaikkien osalta. Kenttää avataan vaiheittain, aluksi range 25.3. alkaen ja sitten muita ratoja, kun se on mahdollista.  Seuraa tiedotteita kotisivuilta ja jäsenkirjeistä. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Johanna Purhoseen tai hallintopäällikkö Stina Näntö’n. Mikäli asia ei ole kiireellinen, toivomme pelaajien olevan yhteydessä nurmijarvi@nurmijarvi-golf.fi

Kentällä olevat WC-tilat pyritään avaamaan heti, kun se on säiden (yöpakkasten) puolesta mahdollista.

Ei mokata tätä nyt – noudatetaan hallituksen antamia linjauksia niin golfkentällä kun sen ulkopuolellakin. Jokaisen yli 70 v ja golfarin pitää nyt tarkasti miettiä oma tilanteensa, mikä on itselleen se paras vaihtoehto. Meidän jokaisen on nyt tehtävä kaikkemme, jotta koronavirus ei pääse leviämään Suomessa. Myös golfareiden pitää olla erittäin tarkkoja, vaikka lajin pelaaminen on kaiken järjen mukaan turvallista.

Me haluamme huolehtia kaikista – pidäthän sinäkin huolta nyt itsestäsi!