Seuramme kilpapelaajan Elmo Gerkmanin kausi on sujunut mallikkaasti. Lue Elmon omat mietteet kuluneesta kaudesta!

14-vuotias Elmo on pelannut kesän aikana sekä Tsemppi- että Aluetourin osakilpailuja. Ohessa päivityksiä kuluneesta kaudesta sekä Elmon omia mietteitä kilpailuista.

21.6. pelattiin Tsemppitourin kolmas osakilpailu Suur-Helsingin Golfissa, Lakiston kentällä. Pojat 15 -sarjassa kilpaillut Elmo pelasi tuloksen 77 lyöntiä. ”Pelini oli ihan hyvää varsinkin etuysillä. Takaysillä tein 2 bogia ja yhden tuplan ja putosin T4 -sijalle, mikä harmittaa.”

29.6.-1.7. Vierumäellä pelattiin kansainvälinen junnukisa Finnish International Junior Championship, sekä samanaikaisesti 14- ja 16 -vuotiaiden SM-kilpailut. 14 -vuotiaiden poikien sarjassa kisanneen Elmon peli sujui vaihtelevasti, mutta parani selvästi loppua kohden.

”Pelini oli ollut aika sekaisin ja ensimmäinen päivä meni huonosti, 82 lyöntiä. Toinen päivä lähti todella hyvin (aloitin 10. tiiltä), kunnes tein 17. väylälle tuplan ja 18. väylälle bogeyn. Sen jälkeen alkoi kaatosade ja 3. väylällä maila lipsahti kahteen kertaan kädestäni, ja tein siihen triplan. Pelasin kuitenkin vikat neljä väylää -1 ja tein tuloksen 79. Kolmantena päivänä lyöminen oli huonoa, mutta etuysin 11 puttia pelasti tuloksen 78 lyöntiä”, Elmo kertaa päivien tapahtumia. Myös kansainvälisyys toi kilpailuun hyvän tunnelman: ”Oli mukavaa kisata ulkomaalaisten kanssa. Kahtena ekana päivänä ryhmässäni oli sveitsiläinen Aaron, ja vikalle kierrokselle sain kaveriksi islantilaisen Bodvarin.”

Lopputuloksissa Elmo sijoittui kansainvälisessä kilpailussa sijalle T14 ja SM-kisoissa sijalle T7.

Aluetourin kilpailussa Nevas Golfissa 11.7. Elmo pelasi tuloksen 80 lyöntiä ja sijoittui 12-21 -vuotiaiden sarjassa jaetulle 13:lle sijalle. Kilpailussa pelattiin kenttäyhdistelmä Rapu+Karppi. ”Alku lähti surkeasti, tein kaksi bogia putkeen ja nelosväylälle tuplan. Etuysin jälkeen olin +6. Takaysille 11. väylälle tein vielä tuplan ja olin +8. Loput väylät pelasin -1 ja lopputulokseni siten +7 (80 lyöntiä).”

Talissa 12.7. pelattu Tsemppitourin 4. osakilpailu sujui Elmolta hienosti, kun hän pelasi tuloksen 76 (+5) sijoittuen pojat 15 -sarjassa toiseksi. ”Peli sujui hyvin kovasta tuulesta huolimatta, mutta tein kuudennelle väylälle tuplan ja pelasin etuysin +4. Takaysin pelasin +1 ja jäin ainoastaan yhden lyönnin voitosta.”