Senioritoiminta kesällä 2016

Senioreiden tapahtumat ja kilpailut kaudella 2016

Harjoitusryhmä

Senioreille tarkoitettu oma harjoitusryhmä. Harjoitukset pidetään viikottain maanantaisin 9.5-13.6 yhteensä 6 kertaa. Opetuksesta vastaa Nurmijärven Golfkoulun PGA Pro Toni Korpihete. Harjoitusaika on klo 15.00-16.30. Hinta NGK osakas-jäsen 60 e, NGK:n jäsen 75 e, muut 90 e. Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta.

Talkoot
Kesäkaudella pidetään kohdetalkoot kerran kuukaudessa maanantaisin klo 9:00-12. Talkoopäivät ovat 9.5, 6.6, 11.7, 8.8 ja 12.9. Talkoiden jälkeen lounas ja klo 13 pelataan 9-reiän Eclectickisa. Lähdöt ovat aina palloränniradalla. Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta tai caddiemasterille.
Mikäli olet kiinnostunut myös muusta talkootoiminnasta, niin lisätietoja antaa juha.hiltunen@sci.fi

Kilpailut
Värisuora
Viime kaudella pelattiin ensimmäistä kertaa Värisuora (pelataan lyöntipelinä), jossa kuukausittain kahden viikon aikana pelataan kierrokset eri tiiauspaikoilta. Näin omista tutuista väylistä saadaan esiin uusia näkökulmia. Jos eedellä mainituilla viikoilla ei pysty pelaamaan, niin ei hätää, sillä viikolla 36 on ´ paikkausviikko´, jolloin voi vielä pelata pelaamattomat tiiauspaikat. Pelipäivän voi valita vapaasti kyseisinä viikkoina. Lue uudet tarkemmat säännöt liitteestä.
Kisaa voi pelata par3 radalla vkot 19-20; punaiselta tiiltä vkot 23-24, siniseltä tiiltä vkot 27-28, keltaiselta tiiltä vkot 32-33 ja vko 36 on ns. ´paikkausviikko´. Lisätietoa voi kysyä kikka.tiainen@pp.inet.fi
Kisamaksu on 6 €, joka kattaa koko sarjan. Ilmoittautuminen tapahtuu caddiemasterille pelaamaan lähdettäessä.

Seniorisunnuntai 5.6
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille seniori- ja veteraani-ikäisille (naiset 50+ ja miehet 55 +) Pelaamme neljän hengen joukkueilla (kilpailunjohtaja muodostaa joukkueet), pelimuoto ja säännöt paljastetaan pelipäivänä. Kilpailumaksu 12 e, sisältää lounaan. Lähdöt klo 9:00 alkaen 1 tiiltä. Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta ja 60 nopeinta ehtivät mukaan.

Ladyt vs SeniOrit 31.7
Perinteinen leikkimielinen taisto ladyjen ja seniorimiesten välillä. Pelimuoto paljastetaan kisa-aamuna. Mukaan mahtuu 28 ladya ja 28 seniorimiestä. Kilpailumaksu 12 e, sis. tarjoilua.Llähdöt alkaen klo 9:00 ja ilmoittautuminen Nexgolfissa.

D-kupp 7.9 pelataan perinteiseen tapaan 2 kierrosta par-3 radalla. Syyskokous pidetään kisan jälkeen. Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta tai caddiemasterille.

Uudenmaan alueen reikäpelisarja
Ottelut sovitaan aina erikseen ja joukkueissa pelaa 2 miestä ja 1 nainen. Lohkon muut joukkueet ovat Hangon Golf, Helsingin Golfklubi ja Vihti. Joukkueeseen halukkaat voivat ilmoittautua joukkueen kapteenille Kirsi Tiaiselle (kikka.tiainen@pp.inet.fi).


Seuraottelut
Otteluja käydään tänä vuonna 3 kpl.
22.7 Tuusulassa TGK-KGV-NGK
9.8 Nurmijärvellä NGK-HyG
6.9. Hämeenlinnassa TawG-NGK
Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta.


Senioritoimikunta
:

Eero Lösönen (pj) p. 044-9791023

Ilkka Yli-Ojanperä (siht + tiedotus), Juha Hiltunen (talkoot), Kalevi Hytti, Pekka Koskinen, Jorma Laakso, Heikki Piironen, Kirsi Tiainen

Kalevi, Pekka, Ilkka, Kikka, Heikki ja Eero. Kuvasta puuttuu Juha ja Jorma