Rock the Golf pe 27.7.

Tapahtuma, jossa pikeepaidan kaulukset kärventyvät ja vakavamielisimmänkin golffarin itsesensuuri murtuu. Rock The Golf on tapahtuma, jossa yhdistetään festarikulttuurin ja golfin parhaat ominaisuudet.

ROCK THE GOLF, K-18 MITÄ? Rock-henkinen rento golftapahtuma, jossa tulokset ovat toissijainen asia. Jos olet tulossa tekemään kesän kärkitulosta tai tasoituskierrosta, olet väärässä kisassa. Luvassa on syömistä, juomista, loistavaa musiikkia ja myös hiukan golfia.

… KENELLE? Yli 18-vuotiaille tasoituskortin omaaville pelaajille, jotka saavat kerättyä itselleen 4-henkisen ryhmän ja keksittyä sille kohtalaisen vetävän nimen. Tapahtumaan pystyy osallistumaan myös vain iltajuhlan osalta. Loistava mahdollisuus myös yrityksille viedä asiakkaitaan hiukan rennompaan tapahtumaan. PELIMUOTO JA MUUTA INFOA – Yhteislähtö neljän hengen ryhmin. Yhdessä tapahtumassa 100 -120 pelaajaa (juhlijaa). Kisaa käydään yksilö- ja ryhmätasolla. – Yhdellä ryhmässä oltava GameBook-sovellus, jotta tulospalvelu toimii. Jos ei ole, niin ei sekään haittaa. – Perusgolfin lisäksi on kierrokselle ripoteltu yllätysrasteja, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä itse pelin kanssa. – Eri osakilpailuissa on hiukan erilaisia tehtäviä ja helpotuksia, esim. vapaavalintainen mulligani kisan aikana tai ”vapaudu bunkkerista” -kortti. – Bussikuljetus tapahtumaan ja takaisin. Reitti-info oman golf-seuran kotisivuilta tai tapahtuman Facebook sivuilta. Ilmoita mahdollinen kuljetustarve. – Maksettuasi osallistumisen, voit noutaa klubilta tapahtumarannekkeen, joka toimii bussilippuna ja ruokailulipukkeena. HINTA JA MITÄ SILLÄ SAA? 300 € per joukkue eli 75 € per pelaaja. Sisältäen 18 reikää huippugolfia (riippuen pelaajasta), yllätykset kierroksen aikana, huikean grilliruokamenun, illan konsertin ja sen vaatiman teknisen toteutuksen, edestakaisen bussikuljetuksen (mikäli sattuu olemaan tapahtumabussin reitillä) sekä loistavan elämyksen hyvässä seurassa. AIKATAULU 14:00 Bussikuljetukset tapahtumapaikalle 15:30 Kokoontuminen klubin edustalle, ohjeistus, valokuvaus ja siirtyminen tiipaikoille 15:00 Startti Rasteja kierroksen aikana. 10 minuutin pakollinen stoppi klubilla. 20:00 Maalissa 20:30 Ruokailu alkaa ja taustamusiikkia by Restles Diesels 21:00 Veeti Kallio esiintyy n. 60 min 22:00 Taustamusiikkia ja yhdessäoloa 23:00 Tilaisuus päättyy ja bussikuljetukset kotiin niille, jotka varanneet kuljetuksen. Ilmoittaudu heti. Nopeat syö hitaat!