Reikäpeli SM-kisat M50&N50

Eilen startanneet M50 Reikäpeli SM-kilpailut on lauantain osalta saatu päätökseen. Yhteensä kisassa mukana 64 miespelaajaa, joista lauantaille jatkoivat 16 parasta. Eilen M50 sarjassa pelattiin pudotuskierrokset 1 ja 2. Tänään lauantaina jatkettiin kierrokselle 3 ja puolivälieriin. Sunnuntaina miesten osalta jatketaan tiukkojen välierien sekä finaalin osalta. Välieriin jatkavat Mikael Piltz, Leo Savonen, Niko Helin ja Timo Seppälä.

Myös N50 reikäpelien ensimmäiset lohkopelit starttasivat lauantaina. Naiset pelasivat kolme kertaa 9-reiän kierrokset, joissa vastustaja vaihtui joka kierrokselle. Jokaisesta lohkosta kaksi parasta pääsivät jatkamaan sunnuntaille. Naisten osalta sunnuntaina pelataan sijoitusottelut 5-8 ja finaalipelit (top 4). Finaalipeleihin sunnuntaille jatkavat Tiina Vainio, Annie Sivelä, Johanna Mustjoki-Purhonen ja Marika Soravuo. Naisista 5-8 sijoituksista taistelevat Gitta Kauppi, Ilona Kauppinen, Anna-Maria Lehtonen ja Virpi Haataja.

Kisaolosuhteet ovat olleet kohdillaan, sää on suosinut ja kenttäkin on loistavassa kunnossa. Tästä on hyvä jatkaa kohti sunnuntain pelejä. Tsemppiä kisaajille!

Kuvissa tunnelmia lauantain kisasta.