Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Nurmijärvi Golfia yhteisönä. Siksi olemme osakkaittemme, jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi liittyneet Suomen Golfliiton lanseeraamaan Pelaaja Ensin kyselyyn. Tämä uusi kysely korvaa aikaisemmin käytössä olleen NGK:n oman tyyytväisyyskyselyn. Pelaaja Ensin-kyselyn kautta saamme lisäksi arvokasta vertailutietoa muihin kotimaisiin golfyhteisöihin.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme.

Haluamme mahdollisimman kattavaa palautetta niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille hyvän mahdollisuuden vahvistaa golfyhteisömme toimintaa yhä voimakkaammin suuntaan, jossa Sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Tulet tämän kauden aikana vastaanottamaan sähköpostiisi kyselykutsun, johon toivomme vastaavanne. Jäsenestä riippuen kyselykutsu tulee sähköpostiinne joko heinä- tai syyskuun lopussa.

Mikäli olet epävarma ja varmistaaksesi pääsyn kyselyyn, suosittelemme että tarkistat ja tarvittaessa päivität jäsentiedoistasi sähköpostiosoitteesi.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kauden aikana palkintoja, jotka selviävät kyselykutsusta.

Ystävällisin terveisin

NURMIJÄRVI GOLF

Nurmijärven Golfkeskus Oy Nurmijärven Golfklubi ry