Nurmijärvi Golfin junioreille menestystä JunnuTourilla

JunnuTour

Suomen Golfliitto ja Keski-Uudenmaan golfseurat lähtivät rakentamaan junioritoimintaa yhä aktiivisemmaksi vuoden 2016 lopulla. Syntyi JunnuTour-kilpailukiertue, joka on suunnattu vuonna 2002 tai myöhemmin syntyneille,  aloitteleville juniorigolfareille. Kynnys JunnuTourille osallistumiseen on pieni, sillä pelaajalla ei tarvitse olla vielä Green Cardia ja pelikierroksella saa olla mukana huoltaja.

Nurmijärvi Golfin junioripelaajat ovat olleet aktiivisesti ja menestyksekkäästi mukana JunnuTourilla ja vuoden 2018 kilpailukiertue on jo vauhdissa. Ensimmäinen osakilpailu pelattiin viime vuoden tapaan Nurmijärvellä Par3-radalla. Mukana oli 23 junnupelaajaa ja moni osallistujista oli mukana kilpailemassa ensimmäistä kertaa. Nurmijärvelle saatiin tuplavoitto: Tyttöjen sarjan voitti NGK:n Emilia Seppänen 22 pistebogey-pisteellä ja poikien sarjan puolestaan voitti NGK:n Roni Saari 30 pistebogey-pisteellä.

JunnuTourin 2. osakilpailu pelattiin 28.5 Kytäjä Golfin North West -kentällä lyhennetyin väylin ja parikilpailuna kahdessa eri sarjassa. Kilpailussa oli mukana ennätysmäärä junnupelaajia ja sääkin oli mitä mainioin. Nurmijärvi Golfin junnut menestyivät jälleen hienosti kilpailussa. Pistebogey-sarjassa NGK:n Hugo Nylund sijoittui pelikaverinsa Anttoni Heikkilän (Tuusulan Golfklubi) kanssa toiseksi tuloksella 17 pistettä. NGK:n Tommi Hovi puolestaan sijoittui kolmanneksi pisteillä 15 pelikaverinsa Anssi Rasmuksen kanssa (Tuusulan Golfklubi). HCP 54 -sarjassa Luukas Lehtimäki sijoittui hienosti kolmanneksi (7 pb-pistettä) pelikaverinsa Nino Lindstedtin kanssa.

Onnittelut kaikille pelaajille upeista suorituksista!

JunnuTour jatkuu 11.6 Hyvinkää Golfissa.