Nurmijärvi Golf

Ihanteellinen paikka kokeilla golfia, aloittaa laji ja kehittyä golffarina!

KOKEILU, TUTUSTUMINEN JA HETI PELAAMAAN

Nurmijärvi Golfissa sijaitsee erittäin suosittu, kaikille avoin 9-reikäinen Par3-rata eli harjoitusrata.
Pelaaminen tällä erityisesti aloittelijoille tarkoitetutlla radalla ei vaadi green cardia tai aikaisempaa osaamista ja pääsetkin välittömästi kokeilemaan pelaamista!

Omia pelivälineitä ei aluksi tarvita, sillä voit vuokrata ne Nurmijärvi Golfin omasta shopista. Par3-radalla pelaat samalla kertamaksulla vaikka koko päivän. Hinnat erikseen aikuisille ja lapsille

Nurmijärvi Golfin par 3-rata on äänestetty Suomen parhaaksi ”pikkukentäksi”. Radan yhdeksän väylää sijoittuvat pääasiassa metsämaastoon. Väylät ovat monipuolisia vaihtelevien mittojen, vesiesteiden ja korkeuserojen johdosta. Par 3-radalla viihtyvät myös kokeneemmat pelaajat.

Par3-radan yhteydessä on omat radat FRISBEEGOLFIIN ja toukokuusta 2015 alkaen myös FUTISGOLFIIN.

GOLFOPETUS JA GOLFKURSSIT – ”Pelaamalla opit”

Nurmijärven Golfkoulu järjestää perus- eli alkeiskursseja koko kesän ajan. Peruskurssi on mainio tapa tutustua lajiin. Saat ammattitaitoista opetusta ja golfurasi lähtee alusta alkaen oikeille raiteille. Katso kesän kurssiohjelma tästä linkistä.

NURMIJÄRVEN GOLFKOULU
Perustaidot kuntoon luotettavalla opetuksella!

Golfin pelaaminen kannattaa aloittaa ammattiopettajan opastuksella. Kursseilla ja oppitunneilla saa vankat tiedot ja oppii perustaidot golfista. Nurmijärven Golfkoulun opettajat ovat ehdottomasti lajin kärkiosaajia Suomessa. Kesällä 2016 golfkoulumme opettajina toimivat:

Toni Korpihete, Head Pro

Toni Korpihete on toiminut Nurmijärven Golfkoulun opettajana jo 15 vuotta, vastaten lasten golfkouluista, golfin perus- eli alkeiskursseista, klubipelaajien harkkaryhmistä sekä yritystapahtumista. Vuodesta 2016 lukien Toni ottaa laajempaa vastuuta NGK:n opetustoiminnasta. Lisäksi Toni ottaa ohjelmaansa myös yksityistuntien antamisen.

Tapani ”Tapsa” Saarentola, Pro

Tapani Saarentola on uusi vahvistus NGK:n opetustiimissä. Suomen PGA myönsi Tapsalle merkittävän tunnustuksen, kun Tapsalle myönnettiin v. 2015 ”Opettavan pron” kunniamaininta. Koulutukseltaan Tapsa on liikunnanohjaaja, golfvalmentaja ja certifioitu Aim Point-kouluttaja.

Tapsa tulee vetämään klubiharkkaryhmiä, erillisiä klinikoita sekä antaa yksityisopetusta.

Tommi Ruissalo, assistant

Tommi Ruissalo toimii Nurmijärven Golfkoulun Assistanttina kolmatta vuotta, vastaten junnnujen Tiikeritiimistä ja golfin perus- eli alkeiskursseista. Tommi on ansioitunut itse kokeneena pelaajana, Finnish-Tour ja SM-kisa tasolla.

JÄSENYYS NURMIJÄRVEN GOLFKLUBISSA

Nurmijärven Golfklubin jäseneksi voivat hakeutua kaikki. Kätevimmin se käy täyttämällä oheisesta linkistä
JÄSENHAKEMUKSEN.

OHJEITA ENSIKERTALAISELLE

Mikäli olet aloitteleva golffari, kannattaa lukea Nurmijärvi Golfin opas ”Ohjeita ensikertalaiselle”, jonka löydät caddiemasterin tiskiltä. Voit lukea sen myös sähköisessä muodossa täällä!