Nurmijärven junnujen vilkas kilpailukesä päätökseen

Nurmijärven junnujen vilkas kilpailukesä päätökseen. Junnilla on takanaan vilkas kilpailukausi. Koronakevään takia alkukauden kilpailut sijoiteltiin myöhemmälle kesälle pelattavaksi. NGK:n junnujen kesä on ollut menestyksekäs niin Future Tourin kuin Keski-Uudenmaan Junnutourin kisoissa. Muutama pelaaja pääsi hakemaan kokemusta jopa Finnish Junior Tourilta, joka on korkein juniorikiertue Suomessa. Kilpailumenestys on ollut huimaa, kun lähes kisassa kuin kisassa meidän juniorimme ovat saavuttaneet useita voittoja ja palkintopallisijoituksia. Sen lisäksi olemme olleet osallistujamääriltään yksi valtakunnan suurimmista seuroista. Tästä voimme kaikki olla ylpeitä!

19.-20.9.2020  Future Tour Finaali 

NGK:n junnujen kilpailukausi päätettiin Future Tour:n kaksi päiväisessä Finaalikisassa Kurkissa 19.-20.9. Finaalikisaan otettiin mukaan parhaiten sijoittuneet pelaajat sarjoittain FJAR-sijoituksen mukaan. FJAR on junioreiden oma valtakunnallinen ranking-järjestelmä. Nurmijärveltä kisaan pääsi kymmenen pelaajaa, joka teki meistä kisan toiseksi suurimman seura Golf Pirkkalan jälkeen. Kurk oli virittänyt viheriönsä samaan aikaan pelatun US Openin kanssa äärimmäisen liukkaiksi. Myös lippujen sijoittelussa ei oltu säästelty ja lähes kaikilla pelaajilla oli suuria haasteita viheriöillä. Tämä näkyi tavallista kehnompana tulostasona läpi sarjojen, mutta siitä huolimatta voittajat saatiin selville. Parhaiten nurmijärveläisistä sijoittui Aleksi Sovijärvi poikien Challenge-sarjassa neljänneksi. Aleksi hävisi pronssisen mitalin ainoastaan yhdellä ja hopeisen kahdella lyönnillä.

4 Aleksi Sovijärvi (Pojat Challenge)

7 Noel-Niilo Hiltunen (Easy 9)

T12 Miki Nylund (Easy 9)

14 Lukas Sovijärvi (Pojat Red)

T17 Neo-Niko Hiltunen (Pojat Challenge)

T17 Tino Uusi-Heikkilä (Pojat Red)

19 Hugo Nylund (Pojat Challenge)

23 Niilo Seitsonen (Pojat Red)

RTD Elmo Gerkman (sairastuminen)

RTD Joel Meriläinen (loukkaantuminen)

https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2415570/leaderboard

 

Keski-Uudenmaan Junnutour (KUJT) kausi 2020

Kujt on startannut kaudella 2017 ja se on suunnattu aivan golfuransa ja varsinkin kilpauran alkuvaiheessa oleville junioreille. Kujt:n kisat ovat olleet todella suosittuja niiden rennon ilmapiirin ja kisan jälkeen tarjoiltavien herkkujen takia😁. Keski-Uudenmaan Junnutouria on alusta asti vetänyt NGK:n tehokaksikko Tero Seitsonen yhdesssä Kimmo Seppäsen kanssa. Tero ja Kimmo väistyvät tehtävästä tämän kauden jälkeen. Suurkiitokset, Tero ja Kimmo, että olette tehneet golfkilpailuihin osallistumisesta lapsille hauskaa ja helppoa!

Kaudelle 2020 alun perin suunnitellut kuusi osakilpailua jouduttiin supistamaan neljään osakilpailuun. Kilpailut aloitettiin heinäkuussa Keimola golfissa ja kauden päätöskisa pelattiin syyskuun alussa HIFK golfissa Paloheinässä. Kauden muut osakilpailut pelattiin elokuun aikana Suur-Helsinki golfin Luukin kentällä ja Kurk golfissa. Kauden osakilpailut pelattiin neljässä sarjassa; pojat hcp 20-36, tytöt hcp 20-36, pojat hcp 37-54 ja tytöt hcp 37-54.

Kauden 2020 neljään osakilpailuun osallistui yhteensä 108 junioria 10 eri seurasta. Kauden kilpailuihin osallistui yhteensä 56 eri junioria eli useampi pelasi enemmän kuin yhden osakilpailun. Moni KUJT osakilpailuihin osallistunut peluri oli mukana myös Golfliiton Future Tourin osakilpailuissa.

Yhteensä 15 Team NGK:n junioria osallistui KUJT osakilpailuihin ja menestystäkin tuli kauden aikana. Team NGK junioreille tuli kauden aikana yhteensä viisi 1. sijaa, viisi 2. sijaa ja seitsemän 3. sijaa. Kaudelle suunniteltu kokonaiskilpailu jouduttiin perumaan osakilpailujen peruuntumisen vuoksi.
Kauden 2020 tapahtumat ja tulokset löytyvät www.kujt.fi -sivuilta.

Talvikaudeksi 2020-2021 on suunnitteilla KUJT simulaattori -tour. Tourin suunnitelmista voi lukea tarkemmin http://www.kujt.fi/kujt-simulaattori-tour-2021/

11.9.2020 Koululiikuntaliiton Mestaruuskilpailu 2020 Aurinko Golf

Nurmijärveltä mukana koululaisten mestaruuskisoissa oli 12 pelaajaa. Sovijärven sisarussarja saavutti komean värisuoran, kun Lukas voitti, Anna oli toinen ja Aleksi kolmas omissa sarjoissaan!

https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2163288/leaderboard