Nurmijärven Golfklubin Midien Kesäliiga palaa suurempana kuin koskaan!

Midien Kesäliigaa pelataan läpi kesän aina elokuun loppuun saakka. Jokainen viikko muodostaa oman osakilpailun.

Osallistut viikoittaiseen osakilpailuun pelaamalla 18-reiän pistebogey-tuloksen viikon aikana millä tahansa kentällä ja lähettämällä pistebogey-tuloksen Ngk:n midien sivujen http://golfpiste.com/ nurmijarvigolf/jasenet/?p= miditmkkautta viimeistään seuraavan viikon tiistaina. Saat Kesäliigan sarjapisteitä osakilpailukohtaisten sijoitusten perusteella. Sarjataulukkoon otetaan huomioon vain 10 parasta tulostasi, joten ei haittaa vaikkei joka viikko pääsisi pelaamaan.

Kesäliiga alkaa 4.5. Elokuun alusta eteenpäin panokset kovenevat, kun osakilpailukohtaisia kertoimia nostetaan. Viimeinen viikkokohtainen osakilpailu pelataan viikolla 35, jonka perään Viking Line Open Nurmijärvellä la 29.8. muodostaa vielä oman osakilpailunsa. Tästä osakilpailusta on luvassa peräti kolminkertaiset sarjapisteet! (Lähipelilehden jutusta poiketen elokuun kisoissa ei pudoteta ketään pois.) Kesäliigan Grande Finale pelataan sunnuntaina 30.8. neljän parhaan pelaajan kesken. Jokainen neljästä pelaajasta voi voittaa Finaalissa Kesäliigan Mestaruuden.

Palkintona Kesäliiigan voittaja saa haltuunsa hienon eli upean kiertopalkinnon. Hän saa palkinnoksi myös midien viikonlopun syyspelimatkan. Parhaat palkitaan tavarapalkinnoin.

Uutuutena tänä vuonna on halukkaille oma scratch-sarja. Voit halutessasi ilmoittaa myös scr-tuloksen ja sinut huomioidaan myös scr-sarjassa. Pääkilpailumuotona säilyy kuitenkin edelleen pistebogeysarja, jonka voittaja kruunataan Kesäliigan Mestariksi.

Myös mid-iän ylittäneet saavat osallistua Kesäliigaan, mutta he eivät voi päästä Finaaliin eivätkä voittaa palkintoja.

Ilmoittaudu heti tästä ettet jää ilman: http://goo.gl/5JhSfI

Lue tarkemmin aiheesta Ngk:n midien sivuilta http://golfpiste.com/ nurmijarvigolf/jasenet/?p= miditmk

Hinta 20 euroa koko kesä. Maksa caddiemasterille, kun seuraavan kerran käyt klubilla.

Ps. Haasta kaverisi Kesäliigaan! Vain yksi voittaa Kesäliigan, mutta kuka tahansa voi voittaa jonkun toisen.

Lisätietoja Kesäliigavastaava Vesku Hiltunen
kesaliigamies@gmail.com.