Nurmijärven Golfkeskus Oy:n yhtiökokouksen päätöksiä

Nurmijärven Golfkeskus Oy:n yhtiökokous pidettiin ma 20.1.2014. Kokouksessa oli läsnä 39 osakasta tai näiden edustajaa. Yhtiökokous hyväksyi kauden 2013 tilinpäätöksen esitetyssä muodossa ja hyväksyi toimintasuunnitelman 2014 hallituksen esityksen mukaisena.

Kokous päätti vahvistaa vuoden 2014 hoitovastikkeeksi 760 euroa / varsinainen pelioikeus. Vastikelaskutus suoritetaan viikolla 4, ja maksujen eräpäivä on 20.2.2014

Yhtiön hallitukseen tulivat valituiksi edelliskauden jäsenistä uudelleen: Juuso Jokela (Helsinki), Martti Reijonen (Klaukkala) Esko Romppainen (Espoo) ja Marita Tuomisto (Nummela). Edellisen hallituksen jäsenistä Jyrki Oesch luopui tehtävästään, ja uudeksi jäseneksi valittiin Jorma Aromäki (Klaukkala)

Ohessa liitteinä tasekirja 2013, toimintasuunnitelma 2014 sekä valtakirja yhtiökokoukseen.

Pelioikeuksien käyttöilmoitukset NexGolf ohjelmassa

Suosittelemme, että B- ja C osakkeiden pelioikeuksien käyttöilmoitukset tehdään internetin kautta käyttäen Nexgolf’in ajanvarausohjelmaan rakennettua ilmoitusta. Eli: mene tunnuksillasi ”jäsenen pääsivulle” -> klikkaa ”Omat osakkeet” -> valitse osake klikkaamalla osakkeen numeroa -> kllikkaa ”Lisää itselle” mikäli käytät pelioikeutta itse. Jos siirrät pelioikeuden toiselle tai lisäät juniorin käyttämään lisäpelioikeutta, kirjoita nimi tai NGK:n jäsennumero hakuruutuun ja paina ”hae”. Sen jälkeen valitse, merkkaa henkilö ja paina ”lisää”. Näin tiedot kirjautuvat suoraan käyttöjärjestelmäämme. KIITOS!

Palvelu toimii henkilöosakkaille, mutta valitettavasti ei toistaiseksi yritysosakkailla.

Perinteinen paperiversio käyttöilmoituksesta toimitetaan vastikelaskun liitteenä kaikille osakkaille

Pelioikeuksien vuokrausilmoitukset

Osakkaat voivat halutessaan jättää pelioikeutensa yhtiön kautta edelleen vuokrattavaksi. Vuokraus- menettely on selostettu toimintasuunnitelmassa 2014. Vuokrausmenettely edellyttää kirjallista sopimusta yhtiön kanssa. Tätä varten vastikelaskutuksen yhteydessä toimitetaan vuokrausvälityssopimus, joka tulee vuokralle jättötilanteessa palauttaa yhtiön toimistoon 28.2.2014 mennessä.

Pelilippukäytäntö 2014

Kukin varsinainen pelioikeus voidaan vuosittain, ennen pelioikeuden käyttöönottoa, vaihtaa veloituksetta pelilipuiksi, jotka annetaan pelilippukorttina.Kortti oikeuttaa 22 kpl 18-reiän pelikertaan tai 44 kpl 9-reiän pelikertaan yhtiön kentällä pelikauden 2014 aikana. Pelilippukorttia voi osakas käyttää omaan pelaamiseen, vieraidensa hyväksi tai luovuttaa eteenpäin muulle käyttäjälle. Pelilippukortin käytöstä ei peritä vaihto- tai hallinnointimaksuja.

Pelioikeus voidaan vaihtaa myös irrallisiin, erillisiin lippuihin. Kukin irrallinen pelilippu oikeuttaa yhteen 18-reiänpelikierrokseen tai kahteen 9-reiän pelikierrokseen. Vaihdosta peritään 100 €:n suuruinen vaihtomaksu. Tämän jälkeen lippujen käytöstä ei peritä enää erillistä maksua. Menettely perustuu yhtiöjärjestyksen 5§:ään.