NGK:n pelaajilla menestymisiä, Miki Kuronen FT-kisassa 5.

NGK:n Miki Kuronen sijoittui 5.sijalle Finnish Tourin toisessa osakilpailussa Peuramaalla 6.-8.6. Mahdollisuuksia oli parempaankin, sillä Miki oli viimeisen kierroksen puolivälissä jopa 2.sijalla, mutta takaysillä terävyys katosi ja tuulisessa säässä alkoi tulla pieniä virheitä. Flunssainen Miki oli kuitenkin lopulta melko tyytyväinen kisaan kokonaisuutena.

Kisan voittoon pelasi Pickalan Juuso Kahlos ja paras ammattilainen SHG:n Mikael Salminen oli toinen. NGK:n Mikael Jämsä sijoittui T33 sijalle. Haastajakiertueella viikkoa aikaisemmin hyvin pelanneen Matias Meriläisen ja myös Tommi Ruissalon osana oli tällä kertaa karsiutuminen kahden kierroksen jälkeen. Varusmiespalvelusta suorittavan Mikin suoritusta voidaan pitää hyvänä tässä vaiheessa kautta, sillä hieman joutuu antamaan muille tasoitusta kilpailuun valmistautumisessa, joskin Kaartin Jääkärirykmentti on suhtautunut harrastukseen erittäin myötämielisesti ja Miki on saanut kilpailla ja harjoitella talven mittaan varsin paljon. Varusmiespalvelun päätyttyä 20.6. Miki pääsee keskittymään Golfiin täysipainoisesti ja ammattilaisuus siintää silmissä 2-3 vuoden kuluessa.

NGK:n juniorit Tsemppitourilla Hangossa 4.6.2013 Junioreista mukana olivat Teemu Järvinen P12 lyöntipeli sarjassa ja Nelli Julin Easy 18 sarjassa. Koleasta aamusta ja hyttysistä huolimatta Teemu pelasi hienon tuloksen 83 lyöntiä ja sijoittui toiseksi. Nelli sijoittui yhdeksänneksi.

Ritva Väre voittoon Finnish Senior Tourilla Ritva Väre pelasi 1-sijalle Finnish Senior Tourin osakilpailussa Peuramaalla 31.5. tuloksella 76. Kilpailu oli tasainen, voitto ratkesi viimeisten lyöntien perusteella. Tourin ensimmäisessä kilpailussa Lohjalla Ritva sijoittui 11:ksi. Matias Meriläinen kolmanneksi Haastajakiertueella Matias Meriläinen pelasi jaetulle 3. sijalle Haastajakiertueen Lakesiden osakilpailussa su 2.6. Matiaksen tulos oli +2 (71 + 73).