NGK:n lopullinen sijoitus 15. EM-kisoissa

Nurmijärven Golfklubin lopullinen sijoitus lauantaina päättyneissä seurajoukkueiden EM-kisoissa oli 15. Viimeisenä päivänä sijoitus tippui muutamalla. Vaikka tuloksellisesti kisa meni hiukan alakanttiin, ei kisareissu suinkaan mennyt hukkaan. Nuorille pelureillemme saatiin tärkeää kokemusta kisaamisesta Euroopan kovimpien amatöörien kanssa. Joukkueemme valmentaja, joukkueenjohtaja ja team advisor Ossi Mikkola summasi kisaa näin: ”Lähdimme ehdottomasti hakemaan täältä parempaa sijoitusta. Olimme valmistautuneet hyvin ja loimme kentästä selkeä kuvan. Tietenkin puolikuntoisuus, vaihtelevat säät keskeytyksineen tuovat aina omat mausteensa kilpailuviikkoon. Pojat pääsivät mittaamaan tasoa aivan Euroopan huippuamatöörejä vastaan. Uskoisin, että saimme täältä paljon oppia ja uusia näkemyksiä omaan peliin. Kenttä oli erittäin haastava ja mittasi jokaista pelin osa-aluetta. Tilastollisesti tämä avaa silmiä. Haastavat kentät tuovat esiin pelaajan vahvuudet ja heikkoudet. Tästä on hyvä aloittaa hallikausi ja saada vahvistettua kaikkia pelin osa-alueita. ”

Tulokset: https://www.ega-golf.ch/content/european-mens-club-trophy-0#/competition/3669720/leaderboard

Myös pelaajamme suhtautuivat kilpailuun ja sen tuomaan kokemukseen rationaalisesti ja positiivisin mielin. Alla on jokaisen pelaajan näkemys kilpailusta:

Eemeli Järvinen
Mikä oli parasta reissussa?
Itse kilpaileminen oli reissun parasta antia, kenttä ja sää olivat haastavat, mutta suurimmaksi osaksi pystyin niihin vastaamaan. Pääsin myös pelaamaan kolme kierrosta Tiger Christensenin kanssa, joka lukeutuu Euroopan parhaisiin junioreihin.

Mitä uutta opit reissun aikana?
Avauspeliä pitää saada monipuolisemmaksi, tällä kentällä piti pystyä lyömään kaikki korkeudet ja kierteet, jos halusi hyvin pelata. Siinä hyvää keskittymistä talvikaudelle…putin ohessa

Yleisfiilis:
Mukava ja opettavainen reissu. Oma peli toimi ihan hyvin ensimmäisen kierroksen alun epäonnien jälkeen. Puttipeli ei valitettavasti antanut hirveästi mahdollisuuksia paarin alittamiseen, mutta kaikella muulla sai paarit graindattua korttiin. Toivottavasti päästään ensi vuonna uudestaan tänne pelaamaan paybackia varten;)

Elmo Gerkman
Mikä oli parasta reissussa?
Parasta oli ylipäätään olla reissussa tällä jengillä, kisaaminen haastavissa olosuhteissa on aina mielenkiintoista ja hauskaa

Mitä uutta opit reissun aikana?
Paljon on vielä hakemista, tällä hetkellä kenttä otti miehestä voiton. Tiiltä olin kohtalaisen hyvä, mutta lähestymislyönnit tuuleen tuottivat liikaa ongelmia.

Yleisfiilis:
Mukava reissu, hauskaa oli. Harmittaa hieman sairastelu rumba, ennen ekaa kisapäivää 38 kuume ja kierroksen jälkeen illalla taas 38 kuume. Välttämättä aivan täydessä iskussa ei oltu, mutta silti olisi paremmin voinut vetää. Harmittaa myös ikävät tappiot kusetus-korttipelissä, ei voi mitään kun on rehti mies! Kiitos jätkillä hyvästä reissusta

Neo-Niko Hiltunen
Mikä oli parasta reissussa?
Parasta oli itse kisaaminen ehdottomasti, vaikka peli ei kulkenutkaan halutulla tavalla.

Mitä uutta opit reissun aikana?
Opin muokkaamaan lyöntejä, kun kovassa tuulessa tiukkoihin väyliin ei voinutkaan lyödä aina tiettyä kierrettä ja yleensä tiiltä oli tilanne, että väylää ei voinut missata tai muuten se näky tuloskortissa. Joka osa-alueella pitää olla parempi, jos haluaa tälläisissa kisoissa taistella hyvistä sijoista. Tämä antaa treenimotivaatiota, koska se tuli ainakin selväksi, että näitä kisoja haluan pelata jatkossakin.

Yleisfiilis:
Positiivinen fiilis jäi ja hyvää kokemusta sai lisää. Meillä oli hyvä fiilis jengissä koko ajan. Kenttä oli todella hyvä testi pelille. Itse valinta jo joukkueeseen oli hieno juttu ja se tuli hyvän harjoittelun takia, jonka meidän seura mahdollistaa todella hyvin esim. Team Ngk Akatemian perustamisella.