NGK:n kilpajunioreille menestystä kotikisoissa

Kentällä on riittänyt viime viikkoina hulinaa, kun Nurmijärvellä on pelattu sekä Future Tourin että Junior Challenge Tourin osakilpailut.

Future Tour pelattiin 4.6, ja kisaamassa oli sekä kilpapelaajia että tiikeritiimiläisiä useassa sarjassa. Kilpailu pelattiin A+B radalla. Tytöt 16v-sarjan voittoon pelasi NGK:n Saara Saurén upealla tuloksella 79 lyöntiä. Pistebogeysarjassa Easy 18r Emilia Seppänen sijoittui hienosti toiseksi tuloksella 45 pistettä. Myös poikien 16v-sarjassa sekä easy 9r-sarjassa nähtiin hienoa peliä, alla linkki tuloksiin.

Future Tour tulokset: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1787792/results/1863667

 

Junior Challenge Tourin osakilpailu pelattiin maanantaina 10.6. Kilpailu käytiin kahdessa sarjassa – tytöt ja pojat 8-21v. Pelipäivä oli aurinkoinen, mutta kova tuuli hankaloitti pelaamista tarkkuutta vaativalla C+B yhdistelmällä. NGK:n kilparyhmä oli vahvasti edustettuna poikien sarjassa, ja hienoja tuloksia nähtiinkin pelaajilta kotikentällä. Kisan voittoon ylsi ylivoimaisesti Teemu Järvinen loistavalla tuloksella 70 (-2). Kuuden lyönnin päähän Teemusta jäivät Tuusula Golfin Oskari Mölkänen ja Nevas Golfin Erik Schroderus (molempien tulos 76, +4). Kymmenen parhaan joukkoon pelasi myös NGK:n Hugo Nylund tuloksella 82 (sijoitus T9). Tyttöjen sarjaan ilmoittautuneen NGK:n Saara Saurénin kilpailu peruuntui harmillisesti viime hetkellä. Kilpailun voiton vei Kokkola Golfin Olivia Nurkkala tuloksella 76 (+4).

Ohessa Teemun kommentit kisakierroksesta:

”Kierros lähti tasaisesti liikkeelle C-radalla varmalla puttaamisella. Sain etuysillä pelastettua lähipelillä muutaman up&down-parin, enkä tehnyt yhtäkään bogia. Yhden tap in-birdien avulla etuysin tulokseksi tuli siis  -1. Takaysi, B-rata, alkoi hieman huonosti pelatulla bogilla, mutta sain sen kuitenkin korjattua kolmannella väylällä pistämällä birdien 5 metristä sisään. Seuraavan väylän huono avaus veteen johti kierroksen toiseen bogiin, jonka sain taas seuraavalla väylällä korjattua birdiellä. Pari seuraavaa väylää oli taas hyviä birdiepaikkoja, mutta niistä en kuitenkaan saanut upotettua sisään. Viimeisellä väylällä B9:llä kierrokseni huipentui 10 metrin alamäki-birdie-upotukseen, joka saatti takaysin myöskin tulokseen -1. Lopputulokseni oli siis -2, joka oli erittäin hyvä saavutus C+B radalla kovassa tuulessa. Kauden ensimmäinen voitto toi paljon lisää itsevarmuutta pelaamiseen ja tästä on hyvä jatkaa parin viikon päästä pelattaviin lyöntipelin SM-kilpailuihin Nurmijärvellä.”

JCT tulokset: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1770653/leaderboard/1848570

 

Suuret onnittelut kaikille hienoista suorituksista ja tsemppiä loppukauden kisoihin! Juhannuksen jälkeen Nurmijärvellä pelataan taas, kun isännöimme alle 18 ja 21-vuotiaiden juniorien lyöntipelin SM-kilpailuja. Tässä kaikille loistava tilaisuus tulla katsomaan huippugolfia ja kannustamaan pelaajia hyviin tuloksiin!