NGK:n junnut kauden viimeisessä Tsemppitour’in kisassa ja joukkue-SM kisassa

Menestystä kauden viimeisessä Tsemppitourissa

Kauden viimeinen Tsemppitour’in osakilpailu pelattiin helteisellä Hangon kentällä tiistaina 5.elokuuta., Onneksi tuuli toi pelaajille mukanaan pientä lievennystä paahtavaan helteeseen.

Kisassa oli mukana ennätyssuuri osallistujajoukko NGK:n junnuja, joka on tietysti hieno asia. Menestystäkin tuli useassa eri sarjassa:

Elmo Gerkman voitti pojat 12v sarjan upealla tuloksella 76 lyöntiä (+4).

Easy 18 sarjan voitti Tanja Harjunpää 39 pistettä sekä kolmas-ja neljäs sija tulivat myös Nurmijärvelle: Lassi Lehtovaara 36 pistettä ja Emil Lindemann 34 pistettä. Rasmus Lindemann’in sijoitus oli 14.

Pojat 15v-sarjassa NGK:n pelaajien sijoitukset olivat: Teemu Järvinen T19, Rasmus Harmanen 22 , Mikael Linholm T23

Kesää on vielä jäljellä ja rohkaisen jokaista osallistumaan klubilla järjestettä viin kilpailuihin!

Tomi Järvinen

NGK:n junnut mukana seurajoukkueiden SM-kisassa 7.-9.8.

NGK:lla oli kilpailussa edustettuna nuori ja innokas joukkue johon kuului yhteensä 7 poikaa ja 3 tyttöä. Kilpailu alkoi lyöntipeli karsinnalla Pickalan Park kentällä. Kenttä on pituudeltaan Suomen pisimpiä ja se tuotti haasteita osalle pelaajista.

Karsintapäivän jälkeen joukkueemme oli sijalla 15, joten pääsimme taistelemaan sijoista 13-16 reikäpeliosuudessa.

Ensimmäisenä varsinaisena kisapäivänä vastaamme asettui Vaasan golf, jonka voitimme 4-2. Tämän jälkeen pääsimme kilpailemaan sijoista 13-14 ja vastaamme asettui Aurinko golf Turusta, jolle edellisenä vuonna hävisimme.

Nyt oli revanssin aika. Ottelu oli äärimmäisen tasainan ja päätyikin tilanteeseen 3-3. Tästä seurasi jatkoreikien pelaaminen äkkikuolema periaatteella. Joukkueestamme valittiin Eemeli Järvinen pelaamaan Aurinko golfin ykköspelaajaa Simo Haavistoa vastaan, joka oli pelannut lyöntipelikarsinnan parhaan tuloksen 66 (-6). Ensimmäinen reikä pelattiin tasan ja toisella jatkoreijällä Eemeli vei voiton varmalla parilla Simon epäonnistuttuaan avauksessaan.

Jännitys oli käsin kosketeltavaa kun lähes kolmekymmentä katsojaa seurasi tilannetta ja jännitti oman joukkueensa puolesta.

Joukkueemme paransi sijoitustaan viime vuoteen verrattuna 3 sijaa ja varsinkin tyttöjen innostuneisuus ja paripeleissä onnistuminen sekä joukkueen yhteishenki luo uskoa siihen, että joukkue taistelee mitaleista tulevina vuosina. Joukkueessa pelasivat Johanna Laakso, Inka Jauhiainen, Emmi-Julia Manninen, Kasperi Tiusanen, Casper Ahtola, Oskari Almgren, Niko Nurminen, Miikka Kaskinen, Patrik Eskola ja Eemeli Järvinen.

Virpi Järvinen