NGK:n junioritoiminta kesällä 2023

Junioritoiminta kesällä 2023

Nurmijärvi Golfin junioreiden kesä päästään starttaamaan ensi viikolla. Toivomme, että tänäkin vuonna saataisiin golfin pariin paljon uusia harrastajia! Tarjoamme helpon tavan tutustua lajiin sekä hauskan uuden harrastuksen ja loistavat golfopettajat. NGK:lle myönnetty Olympiakomitean Tähtiseuramerkki takaa toimintamme laadun.

 

Ohjattua toimintaa golfista kiinnostuneille junioreille

 

Golfleirit

Suositut golfin kesäleirit alkavat taas kesäkuussa. Leireillä on vielä hyvin tilaa, niin aloitteleville junnuille kuin kokeneemmillekin junnugolfareille. Golfleirit ovat nelipäiväisiä leirejä, jotka pitävät sisällään golfia, oheisohjelmaa, pelaamista ja ennenkaikkea hauskanpitoa! Golfleireillä opetellaan golfin perusteita lyönneistä ja pelaamisesta.

Ilmoittautumaan kesän 2023 golfleireille pääset täältä:

http://NGK golfleirit

Avoimet junnutreenit

Torstai-iltaisin juniorit pääsevät tutustumaan golfin saloihin täysin ilmaiseksi avoimien junnutreenien merkeissä. Avoimiin junnutreeneihin ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet juniorit. Avoimissa junnutreeneissä ei ole osallistumismaksua eikä sitoutumista ryhmään ja mailatkin saat tarvittaessa lainaan. Treeneissä pääset tutustumaan lajiin, kokeilemaan golfia, treenaamaan ja pelaamaan!

Treenit toteutetaan 11.5. – 15.6. torstaisin klo 17:30-n.18:45.

Ilmoittautuminen: http://NGK Avoimet junnutreenit

Huom. Ilmoittautuminen jokaiseen avoimeen treenikertaan erikseen.

 

Kesän harjoitusryhmät

Aktiivista harjoittelua kaipaaville löytyy koko kesän kestävät Team NGK-junnutreenit. Treeniryhmät on jaettu neljään eri ryhmään, iän ja tason mukaan. Ennen päätöksentekoa voitte rohkeasti tulla tutustumaan treeneihin. Valmentajat myös auttavat mielellään sopivan ryhmän valinnassa.

 

Pikku-Tiikerit (n. 5-9 v) 3.5. alkaen

Pikku-Tiikerit ovat kaikkein nuorimmille lapsille tarkoitettu treeniryhmä, jossa treenataan golfia leikinomaisesti. Kesän golfleirien maksuun sisältyy Pikku-Tiikereiden tai Team NGK 3:n harjoitusmaksu heinäkuun puoleen väliin saakka. Treenejä vetää junnujen suosikkivalkku Inka Jauhiainen. Voit tulla tutustumaan treeneihin kaksi kertaa ilman sitoutumista tai maksuja. Mukaan saa tulla milloin vain kauden aikana. Treenit 3.5. alkaen syyskuun puoliväliin keskiviikkoisin klo. 17:30-18:30. Tervetuloa tutustumaan!

 

TEAM NGK 3 (n. 10-18 v) 3.5. alkaen

Team NGK 3 treeniryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat treenata aktiivisemmin golfia. Valmentajina toimivat NGK:n Prot, Tapsa Saarentola, Henri Satama ja Ossi Mikkola. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan milloin vain kauden aikana! Treenit 3.5. alkaen syyskuun puoliväliin keskiviikkoisin klo. 17:30-19.

 

TEAM NGK 2 (n. 7-15 v) ja TEAM NGK 1 (n. 15-21 v)

Team NGK 1 ja Team NGK 2 -treeniryhmien junnut ovat vähintään jo jonkin aikaa golfia harrastaneita, joilla on kokemusta pelaamisesta ja kilpailemisesta. Treenit ovat kaksi kertaa viikossa toukokuusta syyskuuhun, maanantaisin ja tiistaisin. Valmentajina Nurmijärven prot Henri Satama ja Ossi Mikkola.

Maanantain treenit:

Team NGK 1 klo. 17:30-19 sekä fysiikkatreenit klo. 19-20 ja Team NGK 2 treenit klo. 19-20:30.

Tiistain treenit:

Team NGK 2 klo. 17:30-19 ja Team NGK 1 klo. 19-20:30

Säännöllisiin treeniryhmiin pääset ilmoittautumaan: http://NGK Treeniryhmät

 

Tarkempaa tietoa kesän junioritoiminnasta löydät Nurmijärvi Golfin kotisivuilta. http://NGK Juniorit

 

Tervetuloa mukaan!