NGK:n junioritoiminta kesällä 2021

Junioritoiminta kesällä 2021


Nurmijärvi Golfissa valmistaudutaan kovaa vauhtia alkavaan kauteen. Odotettavissa on, että tänäkin kesänä golfin pariin tulee jälleen paljon uusia harrastajia. Nurmijärvellä tarjotaan junnuillekin paljon helppoja tapoja tutustua lajiin ja aloittaa hauska uusi harrastus. Toiminnan laadun takaa NGK:lle myönnetty Olympiakomitean Tähtiseuramerkki.

Aloita Golf – Ohjattua toimintaa uusille golfista kiinnostuneille junnuille

Keskiviikkoiltaisin uusille lajista kiinnostuneille junnuille on tarjolla avoimet junnutreenit, jonne kuka tahansa juniori voi tulla kokeilemaan golfia. Avoimissa junnutreeneissä pääset kokeilemaan, vähän treenaamaan ja PELAAMAAN!  Avoimissa junnutreeneissä ei ole  osallistumismaksua eikä sitoutumista ryhmään, käyt juuri silloin kun sinulle itselle sopii. Mailatkin saat tarvittaessa lainaan. Tarkempaa tietoa avoimista junnutreeneistä aikatauluineen ja ilmoittautumisineen löydät Nurmijärvi Golfin junioreiden kotisivuilta.

Jos golfin aloittaminen alkaa kiinnostamaan enemmän, voit osallistua junnujen omalle alkeiskurssille. Alkeiskurssi on 8-14 v junioreille tarkoitettu golfin 2-päiväinen kurssi, jonka tavoitteena on lajin perusteiden oppiminen. Green cardin suoritus on myös mahdollista. Alkeiskursseja järjestetään toukokuussa. Tarkempaa tietoa alkeiskursseista aikatauluineen ja ilmoittautumisineen löydät Nurmijärvi Golfin junioreiden kotisivuilta.

Toinen hyvä vaihtoehto golfin perusteiden oppimiseen on kesäkuussa järjestettävät maanantaista torstaihin kestävät golfkoulut. Golfkoulut on tarkoitettu noin 7-14 v. lapsille, jotka haluavat aloittaa golfin tai ovat jo sitä vähän pelanneet. Golfkoulun aikana opetellaan golfin perusteita lyönneistä, pelaamisesta sekä säännöistä. Tarkempaa tietoa golfkouluista aikatauluineen ja ilmoittautumisineen löydät Nurmijärvi Golfin junioreiden kotisivuilta.

Säännölliset treeniryhmät

Golfista enemmän innostuneille ja pelin perustaidot omaaville junioreille NGK:ssa tarjotaan säännöllistä treeniryhmiä. Jokaiselle löytyy varmasti omaan tasoon sopiva treeniryhmä.

Nurmijärven Golfklubin juniorit on jaettu kolmeen tasoryhmään Team NGK 1, 2 ja 3 sekä niiden lisäksi nuorimmille golfareille on oma ryhmänsä Pikku-Tiikerit. Jokainen ryhmä on lisäksi mahdollista jakaa iän ja pelitaidon mukaan pienempiin ryhmiin, jolloin harjoittelu on kaikille mielekästä ja kehittävää.

Pikku-Tiikerit

Pikku-Tiikerit on oma treeniryhmänsä n. 5-9 -vuotiaille innokkaille junnuille, joka treenaa golfia leikinomaisesti. Ryhmä treenaa samaan aikaan Team NGK 3:n kanssa, mutta omana ryhmänään. Pikku-Tiikereiden toiminnasta vastaa PGA Pro Tapsa Saarentola. Treeneissä Tapsan apuna on seuraohjaajia. Treenit keskiviikkoisin klo 17:30-19.

Harrasta ja harjoittele – Team NGK 3

Team NGK 3 -treeniryhmä treenaa PGA Pro Tapsa Saarentolan johdolla. Ryhmä on tarkoitettu n. 10-18-vuotiaille golfin perustaidot tunteville junnuille. Ryhmä treenaa kerran viikossa ohjatusti. Treenit keskiviikkoisin klo 17:30-19.

Harrasta, harjoittele ja kilpaile – Team NGK 2

Team NGK 2  -ryhmään kuuluvilla pelaajilla (n. 10-18-v.) on jo jonkin verran kokemusta kilpailemisesta ja halu harjoitella ohjatusti kolme kertaa viikossa. Päävalmentajana toimii Nurmijärven head pro Toni Korpihete. PGA Pro ja Aim Point kouluttaja Tapsa Saarentola vastaa puttivalmennuksesta ja PGA Pro Petsku Hagström swingivalmennuksesta. Treenit ovat maanantaisin klo 19:00-20:30 ja tiiistaisin 17:30-19:00. Kiertävä pelitreeni (vuoroviikoin Nurmijärvi, Keimola, SHG) on torstaisin klo 17.

Pyri huipulle – Team NGK 1

Team NGK 1 on tarkoitettu huipulle pyrkiville n. 13-21-vuotiaille junioreille. Ryhmä treenaa kolme kertaa viikossa ympäri vuoden. Päävalmentajana toimii Nurmijärven head pro Toni Korpihete. PGA Pro ja Aim Point kouluttaja Tapsa Saarentola vastaa puttivalmennuksesta ja PGA Pro Petsku Hagström swingivalmennuksesta. Treenit ovat maanantaisin klo 17:30-19:00 ja tiiistaisin 19:00-20:30. Kiertävä pelitreeni (vuoroviikoin Nurmijärvi, Keimola, SHG) on torstaisin klo 17.

Kaikkiin treeniryhmiin mahtuu vielä mukaan! Lisätietoja treeniryhmistä ilmoittautumislinkkeineen löydät Nurmijärvi Golfin junioreiden kotisivuilta https://nurmijarvi-golf.fi/jasenet-osakkaat/juniorit/