NGK:n juniorit reikäpelin SM-kisoihin

Nurmijärveltä osallistuu 4 pelaajaa junioreiden reikäpelin SM- kisoihin tällä viikolla. Kisa alkaa tiistaina lyöntipelikarsinnalla ja jatkuu keskiviikkona ja torstaina reikäpeleillä. Poikien sarjoissa reikäpelikaavioihin sijoitetaan sarjoittain lyöntipeliosuuden 16 parasta pelaajaa.

NGK:n edustus kisassa on: Casper Ahtola, Patrik Eskola ja Eemeli Järvinen P16-sarjassa, sekä Aleksi Haapala P21-sarjassa.

Cassu, Pate ja Eemeli ovat esittäneet hyviä otteita tällä kaudella, joten odotettavissa on lisää hyviä suorituksia kolmikolta. Pate sijoittui viimeisessä Aluetourin kisassa 4. sijalle hyvällä tuloksella. Eemeli voitti juuri Tsemppitourilla ja Cassu oli toinen samassa kisassa. Aleksi voitti Aluetourilla Kotojärvellä kisan tuloksella 68, joten Alen lyönti vaikuttaa myös olevan erinomaisessa kunnossa.

Miki Kuronen oli kisassa myös mukana, mutta sai villin kortin Kytäjän Challenge Tourille, joten nyt valinta oli tehtävä kahden kisan välillä. Tän vuoden tuplamestaruus olisi houkutellut, mutta CT-kisan mahdollisuus on myös ainutlaatuinen.

Tsemppiä pojille!