NGK:n junioripelaajien kuulumisia

Viime viikolla pelattiin Niitväljä Golfissa Viron avoimet mestaruuskilpailut johon oli tullut pelaajia Suomesta, Latviasta ja Liettuasta. Meiltä NGK:sta kilpailuun osallistuivat Teemu Järvinen pojat 14-sarjassa ja Eemeli Järvinen pojat 18-sarjassa. Teemu sijoittui jaetulle 7. sijalle ja Eemeli 54 reikäisessä kilpailussa komeasti sijalle 3.


FJT (Finnish Junior Tour) 4. osakilpailupelattiin menneellä viikolla Talin kentällä Helsingissä. Sää oli helteinen ja kenttä ole heikossa kunnossa, varsinkaan griinien osalta. Tyttöjen sarjassa Johanna Laakso pelasi tasaisen kilpailun ollen lopputuloksissa hienosti sijalla T15.
Poikien sarjassa Eemeli Järvinen pelasi parhaan osakilpailunsa taistellen jopa mitalisijoista. Ikävä kyllä kaksi viimeistä väylää veivät tämän mahdollisuuden. Sijoitus T8 on 15-vuotiaalle Eemelille kova sijoitus Suomen kovimmassa junioritourissa, kun huomioidaan että näissä kisoissa pelaa poikia 21-vuotiaisiin saakka.
Patrik Eskola pelasi ensimmäisen päivän tasaista golfia ja oli hyvin kärjen tuntumassa mutta toinen päivä tiputti Paten sijalle T43.


Ensi viikolla (ti 15.7.) pelataan Tsemppitour osakilpailu Nurmijärvellä. Tervetuloa kannustamaan nuoria pelaajiamme!