NGK:n edustus- ja kilpapelaajien menstyksekäs kausi 2014

Finnish Tour:

Henri Satama voitti Finnish Tourin kokonaisrankingin ja oli Tourin Order of Merit rahalistalla toinen.Miki Kuronen oli rankingin 13. sijalla ja Ossi Mikkola 15. Seuramme muita edustajia tällä Suomen korkeimmalla sarjatasolla olivat Mikael Jämsä, Miikka Kaskinen ja Matias Meriläinen.

Finnair Junior Tour – FJT

FJT-kiertuetta kiersivät tänä vuonna nuoret ensikertalaiset Patrik Eskola, Eemeli Järvinen, Casper Ahtola ja Johanna Laakso. Eemeli Järvinen varmisti kortin FJT:lle sijoittumalla Finnish Junior Amateur Rankingin 22 tilalle.

Aluetour ja Tsemppitour

Nuorten Aluesarjoja kiersi kaiken kaikkiaan parikymmentä NGK:n edustajaa.Poikien sarjassa Eemeli Järvinen Etelä/Länsi-alueen rankingin 3. tila. Casper Ahtola oli rankingissa 7. Muita seuramme edustajia poikien sarjassa olivat Patrik Eskola, Oskari Almgren, Kasperi Tiusanen ja Niko Nurminen.

Tytöistä Aluetouria kiersivät Inka Jauhiainen, Johanna Laakso ja Emmi-Julia Manninen. Kukin tytöistä pelasi parhaimmillaan kympin joukkoon. Parhaiten tästä joukosta onnistui Johanna Laakso, joka hätyytteli säännöllisesti palkintosijoja ja oli Alueen finaalissa 3.

Tsemppitourin ahkerin kiertäjä oli Elmo Gerkman, joka saavutti Etelä/Idän sarjassa P12-sarjassa peräti viisi kolmatta sijaa ja kuin kirsikkana kakun päälle pokkasi vielä Etelä/lännen kotikisassa Nurmijärvellä voiton. Elmo oli Etelä/Itä-alueen rankingin 3.

Tsemppitouria pelasivat seurastamme myös Casper Ahtola, Teemu Järvinen, Nelli Julin, Mikael Lindholm, Joel Meriläinen, Tapio Pitkänen, Tania Harjunpää sekä Emil ja Rasmus Lindemann.

Kansainväliset kisat ja maajoukkueet

Miki Kuronen kuului tänä vuonna Suomen miesten maajoukkueeseen. Miki osallistui EM-joukkuekisoihin Vanajanlinnassa, jossa Mikin panos muistetaan varmaan parhaiten, hänen ratkaistuaan voiton Portugalista uusinnassa, varmistaen samalla Suomen paikan ensi vuoden kisoissa. Miki osallistui myös henkilökohtaisiin EM-kisoihin Skotlannissa ja The Amateur Championship kisaan Pohjois-Irlannissa. The Irish Amateur Open Championship Dublinissa (24.) ja osallistumiset Copa de Andalucia –kisaaan Suomen joukkueessa sekä Quadrangular nelimaaotteluun sekä EuropeanNations Cup kisaan Espanjassa.

Eemeli Järvinen pelasi myös kaksi kansainvälistä kisaa. Estonian Junior Open kisassa hienosti 3.sija ja Irish U15 Boys Amateur Championship:ssa T6 sija. Eemeli valittiin myös Uudenmaanjoukkueeseen perinteisessä Tukholma-Uusimaa-ottelussa, joka käydään kolmipäiväisenä Ryder Cup hengessä.