NGK siirtyy 4-pelaajan ryhmiin 24.4. alkaen, myös 2-pelaajan ryhmät huomioidaan

Lähtöaikajärjestelyt koronaviruksen johdosta ja SGL:n uusien suositusten jälkeen

Taustaksi
Golfliitto ja golfin toimialajärjestöt väljensivät suositustaan lähtöryhmien koon suhteen.  Suositus 2- pelaajan ryhmistä poistettiin, ja siirryttiin kenttäkohtaiseen harkintaan.
Pikagallupin mukaan n. 75% avoinna olevista kentistä siirtyy seuraavan viikon aikana 3-4 pelaajan ryhmiin, huomioiden kuitenkin erityisjärjestelyin riskiryhmien tarpeet pienemmistä ryhmistä.

Menettely Nurmijärvi Golfissa

NGK:ssa siirrytään 4-pelaajan ryhmiin pe 24.4. alkaen 18-reiän radalla, lähdöt 10 min välein.  (Huom! 4-pelaajan ryhmiä NexGolfissa varatessa , tulee varautua siihen, että ryhmään voi ilmoittautua muitakin pelaajia.)

Palloränni ja Par-3 -radoilla jatketaan 2-pelaajan ryhmissä 7 min. lähtövälein.

Ryhmiä muodostettaessa suositellaan edelleen pelaamaan vain
• saman ruokakunnan jäsenten kesken
• niiden kavereiden kesken, joiden kanssa muutenkin on koronavirusriskin suhteen tekemisissä

2 tai 3-pelaajan ryhmät

Pelaajat, jotka haluavat ehdottomasti pelata vain 2 henkilön ryhmissä tai itsekseen, voivat varata lähdöt ainoastaan pallorännistä tai Par-3 -radalta. Näille radoille sallitaan myös kolmas samaan talouteen kuuluva henkilö ja tämä kolmannen pelaajan varaus tehdään caddiemasterin kautta, puh 0600 – 197 83.

Pallorännirata tulee vaihtumaan viikoittain toukokuun alusta lukien.

 

Klubiravintola avataan tiistaina 21.4.

Klubiravintola avataan erityisjärjestelyin tiistaina 21.4. klo 9 alkaen. Tarjolla on kahvilatuotteet ja pieniä lämpimiä välipaloja mukaan myytyinä (take away).
Ravintolasali ja terassit ovat toistaiseksi suljettu asiakkailta ja kulloinkin palvelutiskillä asioivien määrä on rajoitettu 2 henkilöön.