NGK Oy yhtiökokouksen päätöksiä ja muuta infoa

Yhtiökokouksen 18.1.2018 päätöksiä

Nurmijärven Golfkeskus Oy:n yhtiökokous pidettiin to 18.1.2018.  Kokouksessa oli läsnä 51 osakasta tai näiden edustajaa. Yhtiökokous hyväksyi kauden 2017 tilinpäätöksen esitetyssä muodossa ja hyväksyi toimintasuunnitelman 2018 hallituksen esityksen mukaisena. Asiakirjat luettavissa kotisivuilla: osakkaat / materiaalisalkku.

Kokous päätti vahvistaa vuoden 2018 hoitovastikkeeksi 810 euroa / varsinainen pelioikeus.

Vastikelaskutus suoritetaan viikolla 4. Eräpäiviksi määrättiin 15.2.2018 ja 15.3.2018 eli vastikkeen voi maksaa kahdessa yhtä suuressa osassa ilman eräkuluja tai yhdessä erässä 15.2.2018

Vastikkeen voi maksaa myös tekemällä erämaksusopimus Lindorff Oy:n kanssa.

Yhtiön hallitukseen tuli valituiksi edelliskauden hallituksesta uudelleen Ari Alkio (Klaukkala), Petri Kalmi (Klaukkala) ja Martti Reijonen (Helsinki). Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Merja Iiskola (Tuusula) ja Antti Sarjamo (Nurmijärvi kk).

 

Pelioikeuksien käyttöilmoitukset NexGolf ohjelmassa

Suosittelemme, että B- ja C osakkeiden pelioikeuksien käyttöilmoitukset tehdään internetin kautta käyttäen Nexgolf’in ajanvarausohjelmaan rakennettua ilmoitusta. Eli: mene tunnuksillasi ”jäsenen pääsivulle” -> klikkaa ”Omat osakkeet” -> valitse osake klikkaamalla osakkeen numeroa -> klikkaa ”Lisää itselle” mikäli käytät pelioikeutta itse.  Jos siirrät pelioikeuden toiselle tai lisäät juniorin käyttämään lisäpelioikeutta, kirjoita nimi tai NGK:n jäsennumero hakuruutuun ja paina ”hae”. Sen jälkeen valitse, merkkaa henkilö ja paina ”lisää”.    Näin tiedot kirjautuvat suoraan käyttöjärjestelmäämme.  KIITOS!

Palvelu toimii henkilöosakkaille, mutta valitettavasti ei edelleenkään yritysosakkailla. Perinteinen paperiversio käyttöilmoituksesta toimitetaan vastikelaskun liitteenä kaikille osakkaille.

 

Pelioikeuksien vuokrausilmoitukset

Osakkaat voivat halutessaan jättää pelioikeutensa yhtiön kautta edelleen vuokrattavaksi.     Vuokraus- menettely on selostettu toimintasuunnitelmassa 2018.  Vuokrausmenettely edellyttää kirjallista sopimusta yhtiön kanssa. Tätä varten vastikelaskutuksen yhteydessä toimitetaan vuokrausvälityssopimus, joka tulee vuokralle jättötilanteessa palauttaa yhtiön toimistoon 31.3.2018 mennessä.

 

Pelilippukäytäntö 2018

Kukin varsinainen pelioikeus voidaan vuosittain, ennen pelioikeuden käyttöönottoa, vaihtaa veloituksetta pelilipuiksi, jotka annetaan pelilippukorttina. Kortti oikeuttaa 22 kpl 18-reiän pelikertaan tai 44 kpl 9-reiän pelikertaan yhtiön kentällä pelikauden 2018 aikana. Pelilippukorttia voi osakas käyttää omaan pelaamiseen, vieraidensa hyväksi tai luovuttaa eteenpäin muulle käyttäjälle.  Pelilippukortin käytöstä ei peritä vaihto- tai hallinnointimaksuja.

Pelioikeus voidaan vaihtaa myös irrallisiin, erillisiin lippuihin. Kukin irrallinen pelilippu oikeuttaa yhteen 18-reiän pelikierrokseen tai kahteen 9-reiän pelikierrokseen. Vaihdosta peritään 100 €:n suuruinen vaihtomaksu.  Tämän jälkeen lippujen käytöstä ei peritä enää erillistä maksua.  Menettely perustuu yhtiöjärjestyksen 5§:ään.

 

Sähköpostiosoitteet ajan tasalle

Osakastiedotteet toimitetaan pääasiassa sähköpostin välityksellä. Pyydämmekin teitä varmistamaan, että yhteystietonne ja sähköpostiosoitteenne ovat yhtiön rekisterissä ajan tasalla. Rekisterissämme on n. 70 ’vanhaa’ tai virheellistä sähköpostiosoitetta, joista posti palautuu.

 

Klubitalon varaaminen juhliin, perhetapahtumiin, kokouksiin…

Nurmijärvi Golfin klubitalossa on mahdollista järjestää pieniä ja isoja tapahtumia. Klubitalon avarat tilat on saneerattu vuonna 2016 ja tilat muuntuvat erilaisiin tarpeisiin, ja tilat ovat kaikkien varattavissa.  Golfkauden ulkopuolella tiloihimme on mahdollista järjestää tapahtumia jopa 140 hengelle, golfkaudellakin 70 hengelle! Juhlat, kokoukset, kaveriporukoiden tapaamiset…ja monet muut tapahtumat, nämä kaikki onnistuvat uusituissa tiloissamme. Ja tilat tarjotaan käytettäväksi kalustettuina tekniikkoineen. Monipuoliset tarjoilutkin onnistuvat klubiravintolamme tuottamina.  Ota yhtyettä palvelupäällikkö Johanna Purhoseen tai toimitusjohtaja Esa Meriläiseen, kerromme mahdollisuuksista mielellämme lisää.

Välitä tapahtumavaraus omalle kentälle! Tai pidä oma synttärikisa!

Kentällämme voidaan edelleen järjestää kutsukilpailuja yrityksille tai osakkaiden kaveriporukoille. Mikset Sinäkin toisi oman ryhmäsi tapahtumaa omalle kentällesi? Kalenteristamme löytyy varmaan sopiva aika.  Pidetään yhdessä oman kenttämme puolta näissäkin valinnoissa!

Ota yhteyttä, niin neuvotellaan: Esa Meriläinen, puh 0400-885 775 tj@nurmijarvi-golf.fi tai Johanna Purhonen 045 – 7731 3145 johanna.purhonen@nurmijarvi-golf.fi