NGK jaetulta 10.sijalta EM-kisojen finaalipäivään

Nurmijärvi lähtee miesten seurajoukkueiden EM-kisojen päätöspäivään jaetulta 10. sijalta. Kahta ensimmäistä päivää voidaan lyhyesti kuvailla tuloksellisesti puolustusvoitoiksi. Mahdollisuudet olisivat olleet huomattavasti parempaankin sijoitukseen muutaman lyönnin petrauksella.

Ensimmäisenä kisapäivänä torstaina rankkasade keskeytti kilpailun muutamaksi tunniksi lähes heti sen jälkeen, kun Nurmijärven miehet olivat päässeet kentälle. NGK:n joukkue ehti pelata kierroksensa loppuun torstaina, mutta kaikkien joukkueiden osalta näin ei onnistuttu tekemään, joten osa pelaajista jatkoi ensimmäisen kierroksen loppuun perjantaiaamuna. Nurmijärven joukkueen tuloksiin laskettiin mukaan Elmo Gerkmanin 78 lyöntiä ja Neo-Niko Hiltusen 79 lyöntiä. Parhaat henkilökohtaiset tulokset kisassa olivat yksi alle parin, mikä kertoo paljon kentän haastavuudesta; lähes kaikilla pelaajilla tasoitus on plussan puolella ja parhaiden tasoitusten ollessa +6,5!! Ensimmäisen kierroksen jälkeen Team NGK oli sijalla 12.

Perjantaiksi oli luvassa varsin myrskyistä säätä, mutta lopulta sää oli huomattavasti ennustettua parempi. Team NGK:n parhaasta tuloksesta vastasi tänään Eemeli Järvinen 74 lyönnin tuloksella. Joukkueen toiseksi tulokseksi huomioitiin Elmo ”Alokas” Gerkmanin 76 lyöntiä. Nurmijärvi on kahden päivän jälkeen jaetulla 10. sijalla tuloksella +19. Kärkikolmikko on karannut omille luvuilleen. Kärjessä on tanskalainen Smorum Golf Club tuloksella +1. Golf De Cannes Mougins Ranskasta ja Eindhovensche Golf Hollanista ovat muutaman lyönnin päässä. Nurmijärvellä olisi finaalipäivän unelmakierroksilla mahdollisuus ohittaa lähes kaikki muut joukkueet, mutta realistisempi tavoite olisi nousta muutama sija ylöspäin. Toivotaan NGK:n joukkueelle onnistumisia viimeiseen päivään!

Tunnelmia kisasta voit seurata Nurmijärvi Golfin Instagram tilillä https://www.instagram.com/nurmijarvigolf/

European Men’s Club Trophy – Leaderboard

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nurmijärvi Golf (@nurmijarvigolf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nurmijärvi Golf (@nurmijarvigolf)