NAISTEN JA TYTTÖJEN GOLFKESÄ 2016

Muistathan ilmoittautua koko kauden kestäviin Mimmiliigaan ja Eclectic-kilpailuun!

Kilpailut

18.9.2016 Sadonkorjuukilpailu

Mimmiliiga

Mimmiliiga on toukokuusta syyskuuhun kestävä naisten ja tyttöjen oma kilpailu, jossa kerätään pisteitä kuukauden parhaista pistebogey-kierroksista ja osallistumisista naisten tapahtumiin (Ladiesdays, Ladyt vs. SeniOrit.) Parhaiten kesän aikana pisteitä keränneet mimmit palkitaan Mimmiliigan päättävässä Sadonkorjuukisassa. Pääpalkintona talviharjoittelulahjakortti! Ilmoittautuminen Nexgolfin kautta, osallistumismaksu 10€, jonka voit maksaa caddiemasterille. Kuukauden parhaat pistebogey-tulokset merkitään aina kuun lopussa Mimmiliigataulukkoon alla olevan linkin kautta.

Syötä tulokset tästä

Arkisto:

Mimmiliigataulukko 2016

Mimmiliigataulukko 2015

Mimmiliigataulukko 2014

Puttihissi

Laske kierroksen aikana puttien määrä ja kiipeä puttihississä kohti huippua. Ylimmälle tasanteelle pääsevät palkitaan. Puttihissin ja ohjeet löydät naisten pukuhuoneesta.

Birdiepuu

Kiipeä Birdiepuun ylimmälle oksalle ja sinut palkitaan!

Kun teet birdietuloksen, kirjoita naisten pukuhuoneessa olevaan vihkoon nimesi ja ota itsellesi henkilökohtainen lintu laatikosta. Anna linnun kiivetä oksilla, sillä puun latvaan lennähtäneet linnut palkitaan Sadonkorjuukisoissa.

Eclectic-kisa

Kerää teoreettisesti paras tuloksesi 36:lla reiällä. Kirjoita nimesi naisten pukuhuoneessa olevaan listaan ja maksa 5€ osallistumismaksu caddiemasterille niin olet mukana. Mukaan lasketaan kolmen ysin tulokset.

Arkisto:

Ecletic tulokset 2015

Koulustustoimintaa

Naisten valmennusryhmä maanantaisin 9.5-13.6 klo 16.30-18 yhteensä 6 kertaa. Opetuksesta vastaa Nurmijärven Golfkoulun PGA Pro Toni Korpihete. Ilmoittautuminen nexgolfin kautta.
Oletko törmännyt kentällä todelliseen herrasmieheen?

Herrasmiesgolfaria etsitään! Kohdattuasi kentällä naista pelaajana arvostavan herrasmiespelaajan, äänestä ja kerro perustelusi. Äänestyslipukkeet ja -laatikko sekä ohjeet ovat naisten pukuhuoneessa. Herrasmiesgolfari on valittu jo 20 vuoden ajan.

Naistoimikunta

Vastaa yhdistyksen naisjäsenten golfharrastuksen aktivoinnista, peli- ja kilpailuvalmiuksien kehittämisestä, viihtyvyydestä ja yhteishengestä. Toimikunta edistää naisten ja tyttöjen toimimahdollisuuksia seuratoiminnassa.

Merja Iiskola, ladykapteeni puh. 050-560 2708 tai mhiis@elisanet.fi

Tiina Santonen, naistoimikunnan pj. puh. 040-5390343 tai tsantonen@gmail.com

Eira Niemi (siht.), Ghita Gerkman, KIrsi Tiainen, Tiina Jokela ja Sarri Saarenkylä.

Ghita, Tiina, Tiina, Merja, Kikka, Eira ja Sarri