Miki Kuroselle SM-kultaa !!!

Miki Kuroselle SM-kultaa

NGK:n edustuspelaajat pitivät yllä loistavaa vauhtia loppuun asti, kuluneen viikon mestaruuskilpailuissa.

Kirkkaimpana Miki Kurosen SM-kulta P21 sarjassa, niukalla yhden lyönnin erolla Tammer Golfin Kristian Kulokorpeen. Kaverukset lähtivät viimeiseen päivään tasatilanteessa ja kisan puolivälissä Miki näytti jo karkaavan muiden ulottumattomiin, mutta golfille tyypillistä, kisa meni lopussa tiukaksi. Pari bogia toiselle, pari birkkua toiselle, niin kilpailu saa aivan uudenlaisen luonteen. Mikille ei todellisuudessa ollut suurta hätää takaysillä, vaan pelasi kontrolloiden ja muita seuraillen kierroksen loppuun. Viimeisen väylän 3,5 metrinen par-putti sinetöi lopulta SM-kullan. SM-kulta täydensi Mikin aikaisemmat saavutukset, toissavuoden reikäpelin P18 SM-kulta, viime vuoden P21 pronssi ja miesten joukkue-SM kulta viimevuodelta, nyt ensimmäisellä henkilökohtaisella SM-mitalilla, joka oli heti kirkkain.

Henri Satamalle hopeaa

Henri Satama sijoittui ammattilaisten Audi PGA Championshipissa loistavasti toiselle sijalle. Hemu punnersi finaalipäivänäkahden lyönnin takaa-ajoasemasta Jonas Granbergin rinnalle ja lopulta kisa päättyi tasan. Ratkaisu haettiin uusinnalla, jonka Jonas Granberg vei ensimmäiselläuusinta reiällä. Hemun pussiin kilahtaa kisasta kuitenkin mukavasti palkintorahoja. Mikael Jämsäoli kisassa sijalla T17 ja Ossi Mikkola 21.

Nuorissa tulevaisuus

Nuoret golfarimme pelasivat myös mainiosti ja nousujohteisesti Vierumäellä junioreiden kansainvälisessä FIJC-kisassa, joka oli samalla 14- ja 16-vuotiaiden SM-kisa. Eemeli Järvinen oli lopulta erinomaisesti sijalla T5 (SM T4) P14 sarjassa, vaikkei sijoitus aivan tuoreeltaan tyydyttänyt, mutta kääntyy varmasti positiiviselle puolelle lähipäivinä. Eemeli pelasi tasaisen kilpailun aivan mitalistien vanavedessä ja eroa mitaleihin jäi lopulta 4 lyöntiä. NGK:n Casper Ahtola oli sarjan T23.

Patrik Eskola pelasi myös loistavan kisan. Taakse jäi tukku nimimiehiä P16-sarjassa. Pate pelasi kisan koko ajan parantaen ja ”mies” oli itsekin kisan jälkeen tyytyväinen suoritukseensa. Sijoitus lopulta T13 ja 7. suomalaisista.