Miki Kuronen 3. Ranskan avoimissa! Junnuille menestystä Tsemppitour’illa !

Miki Kuronen 3. Ranskan avoimissa amatöörimestaruuskisoissa

Miki Kuronen pelasi viikonloppuna 3-päiväisissä, mutta 4 kierroksen Ranskan amatöörimestaruuskisoissa, Murat Cupissa. Kisa alkoi perjantain 22.5. avauskierroksella ja huipentui sunnuntaina pelattuihin kahteen kierrokseen. Miki pelasi upeasti, ja oli aivan voitonsyrjässä kiinni- jopa useaan otteeseen. Lopputuloksissa sijoitus oli 3. ja vain yhden lyönnin voittajalle jääneenä. Onnittelut Mikille, upea suoritus!

Nurmijärven juniorit menestyivät Tsemppitourilla!

Kauden ensimmäinen osakilpailu pelattiin sunnuntainaHangossa.

Kisaan lähdettiin pilvisessä ja kylmässä säässä, mutta päivän edetessä aurinko tuli esiin ja alkoi lämmittää mukavasti. Nurmijärveltä mukana olivat Emil ja Rasmus Lindeman, Tania Harjunpää, Rasmus Harmanen ja Teemu Järvinen.

Teemu pelasi koko kierroksen tasaisen varmasti ja vei pojat 15 sarjan voiton tuloksella +4. Rasmus Harmanen oli 8. Rasmus Lindeman sijoittui hienosti toiseksi Easy 18 sarjassa ja Emil oli 6. Tania kilpaili tytöt 15 sarjassa ollen 8.

Samaan aikaan Elmo Gerkman kilpali Etelä-Itä alueen osakilpailussa Kotojärvi Golfissa sijoittuen pojat 12 sarjassa upeasti toiseksi tuloksella +7 hävittyään uusinnassa Saareks Jesselle.

Näin kilpailukausi on lähtenyt käyntiin todella mukavasti ja odotamme jännityksellä seuraavia kisoja joista seuraava on 3.6. Peuramaa Golfissa.