Mid-toimikunnan kokoonpano 2014

Painitrikoot - täyttääkö etiketin vaatimukset???? Ei ainakaan NGK:n kentillä :)Pj. Vesku ”Vesa” Hiltunen oli ainoa puheenjohtajaehdokkaista, jolta löytyi riittävästi naiivia uskoa, että tehtävä toisi mukanaan ystäviä ja vaikutusvaltaa. Ikuisella tulevaisuuden lupauksella Hiltusella (36 v.) oli myös vankka halu pilata muiden elämä tuputtamalla midien ilosanomaa turuilla ja toreilla.

Marko ”Big Easy” Julin tuo toimikuntaan uskomattoman kombinaation kokemusta (fyysinen ikä lähes puolivuosisataa) ja dynaamista nuorekasta ajattelua (henkinen ikä 13v). Julin voitti viime kaudella seuran mid-lyöntipelimestaruuden. Voiton salaisuus oli Julinin järkähtämätön luottamus muiden epäonnistumisiin. Suurimmat urheilumenestyksensä Julin saavutti kuitenkin jo nuoruudessaan Korson Palloseuran topparina 5.divarissa.

Tuukka ”Big” Saarelainen on nykygolfarin muotokuva. Kuntosalilla rakennettu teräksinen vartalo ja täydellisyyttä hipova tekniikka muodostavat tappavan yhdistelmän, jollaisella golfkenttien kenttäennätykset murskataan. Tuukan sijoitus klubin mestiksissä 41.(MC) tuloksella 90.

Sami ”Salami” Salminen teki näyttävän come-back:n Nurmijärven Golfklubiin useiden vuosien harharetkien jälkeen selvittämällä seuran mestaruuskisoissa cutin. Toisen kierroksen upean pelin ansiosta Salminen kuittasi kisoista arvokkaan TOP 20-sijoituksen. Useat naapuriseurat kosiskelivat Salmista alkukaudesta edustusjoukkueisiinsa, mutta lopulta Nurmijärven Golfklubi voitti tämänkin tyhjän arvan ja sai Salmisen riveihinsä.

Jarmo ”Painter” Lapiolahti (nimi muutettu) aloitti mideilyn reilut kymmenen vuotta sitten. Aluksi homma oli viatonta kokeilua, mutta pian Lapiolahti huomasi vajonneensa syvemmälle ja syvemmälle. Mideistä ei enää päässyt eroon. Tavalliset ystävät olivat kaikonneet ja kaverit tulivat nyt midi-porukoista. Jarmolla on kuitenkin toivoa. Suurin osa mideistä eheytyy 15 tai 20 vuoden kierteen jälkeen. Edessä on tosin uudet houkutukset, ja moni jääkin senioreiden uhriksi.

Juha ”XV/11/69” Laakso on mid-toimikunnan tietolähde. Stasin mid-osasto sai värvättyä Laakson jo 60-luvulla hänen opiskeluaikoinaan. Hän kasvoi perheessä, jossa myös äiti ja isä olivat mid-ikäisiä, joten värväys oli melko vaivatonta. Laakso toimii myös valmennustoimikunnan puheenjohtajana. Hän vuotaa nykyään salaista valmennustietoa mideille, koska keski-ikäisten menetettyjen toivojen menestys on Laaksolle sydämen asia. Muulla ei ole väliä. Valitettavasti valmennusosaaminen ei näy Laakson omassa pelissä. Laaksoon on kuitenkin syytä suhtautua varauksella, sillä houkutus välittää midien ”osaamista” edustuspelaajille saattaa käydä liian suureksi.

Mikko ”Long John” Malin on toimikuntamme ehdoton selkäranka. Hän on säntillisyyden perikuva. Hänen itsekurinsa saa Valamon munkit tuntemaan kateutta. Hänen ulkonäkönsä saa Valamon munkit tuntemaan mustasukkaisuutta. Muiden rynnätessä iltaisin paheiden teille vetäytyy Mikko kammioonsa yhdeksältä nukkumaan, jatkaakseen aamulla varhain tinkimätöntä työtä toimikunnan eteen.