Matka-Vekka Viking Line viikkokilpailut ovat täällä taas!

Matka-Vekka Viking Line  VIIKKOKILPAILUT keskiviikkoisin ajalla  8.5. – 14.8. Lähdöt klo 7:00 alkaen
Kilpailumaksu 18 reikää 6 € / jun 3 € tai henkilökohtainen sarjakortti 55 € / jun 25 € (sis. 14 osakilpailua) 9 reikää 4 € / jun 2 € tai henkilökohtainen sarjakortti 44 € / jun 20 € (sis. 14 osakilpailua)

Viikkokilpailu koostuu 14 osakilpailusta. Kilpailut muodostavat sarjan, jossa huomioidaan kahdeksan parasta kilpailukierrosta sekä kaikki osallistumispisteet. Mikäli kenttä olosuhteista johtuen on suljettu, voi kilpailuajan varannut pelaaja pelata kierroksen seuraavana päivänä, mikäli kentällä on tilaa. Samoin, jos peli keskeytyy siksi, että kenttä suljetaan sään takia, niin peli voidaan pelata loppuun seuraavana päivänä, mikäli kentällä on tilaa.

Pelaaja pelaa pistebogey -kilpailua. Pelaamalla kaikki reiät loppuun saakka hän osallistuu myös automaattisesti scratch -kilpailuihin. Scratch -kilpailuissa huomioidaan miesten sarjassa tulokset, jotka ovat enintään 90 lyöntiä ja naisten sarjassa tulokset, jotka ovat enintään 110 lyöntiä.

 

Molemmissa kilpailuissa pelaaja saa osallistumisesta yhden pisteen ja sijoituksen perusteella pisteitä seuraavasti: sija 1= 25p, 2=22p, 3=20p, 4=18p, 5=16p, 6=15p, 7=14, jne…, sija 20 ja siitä eteenpäin 1p. Osallistumispisteen saa jokaisesta osallistumisesta, sijoituspisteet siis kymmenestä parhaasta pelaajan suorituksesta. Pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä kerännyt on voittaja. Tasapisteissä ratkaisee 1. osallistumiskerrat, 2. sijoitusten vertailu (1.-sijat, 2.-sijat, jne), 3. arpa.

Viikoittainen kilpailutilanne on nähtävissä ilmoitustaululla sekä kotisivulla Kilpailutoiminta-sivustolla.

Kilpailusarjat: M/pb, M 50-59/pb, M 60-69/pb, M 70- tii pun./pb, N/pb, N 50-59/pb, N 60-69/pb, N 70- /pb sekä M/scr ja N/scr. Miesten maksimitasoitus on 36 ja naisten 45.

Erityismääräys I-ja II-tasoitusluokan pelaajille: I- ja II-tasoitusluokassa pelaavat voivat valita ennen osallistumistaan ensimmäiseen viikkokilpailuunsa joko keltaisen tai valkoisen tiin.

Tässä ryhmässä pelaavat osallistuvat myös pistebogey-sarjaan valkoisen tiin slopella.

Tulokset ilmoitetaan viimeisen osakilpailun jälkeen kokonaiskilpailun tulosten selvittyä ilmoitustaululla sekä kotisivuilla. Palkintojenjako suoritetaan kauden päättäjäisissä.

Jotta pelaaja huomioidaan palkintoluettelossa, pitää hänen osallistua vähintään kolmeen osakilpailuun.

 

Viikottaiset palkinnot:

Viikottain osallistujien kesken arvotaan lisäksi yksi pelipaketti Tallinnaan. Viikkovoittajille järjestetään yhteinen palkintomatka 13.9 Palkintomatkan voi luovuttaa toiselle, mutta ajankohtaa ei voi vaihtaa.

 

Viikkokilpailuissa pääpalkintona Golfmatka
Pääpalkinto, yhteistyökumppanin järjestämä kevään 2020 klubin pelimatka, arvotaan osallistujien kesken kauden 2019 päättäjäisjuhlassa. Jokainen pelaajan jättämä virallinen tuloskortti osallistuu arvontaan.