Marko Ariluoma Kesäliigan Mestari 2015

Kesäliigan Grande Finale pelattiin sunnuntaina 30.elokuuta. Kesäliigan sarjataulukon neljä parasta midiä eli Markus Kuussaari, Marko Ariluoma, Kari Santonen ja Juha Myllyoja pääsivät finaaliin. Finaaliin jaettiin lähtöpisteet sarjataulukon sijoituksen mukaan seuraavasti:
Markus 5p.
Marko 3p.
Kari 2p.
Juha 1p.
Finaalin 18 reiän pistebogeykierroksen perusteella annettiin voittajalle 10p, kakkoselle 6p, kolmoselle 4p ja finaalin jumbolle 2p.Jokaisella kilpailijalla oli näin ollen mahdollisuus vielä voittaa Kesäliiga.
Finaali pelattiin B+C -radalla. Kari aloitti umpisurkeasti ja tippui alussa kyydistä. Marko pelasi lähes alusta asti kärjessä ja huomaamatta hivuttautui jo seitsemän pisteen etumatkalle kun kolme väylää oli pelaamatta. Kari nakutti tasaista par’ia ja jäi lopputuloksissa vain kaksi bogeypistettä Markon taakse. Markolle Finaalin voitto ja 10 pistettä. Kari oli toinen, Juha kolmas ja Markus neljäs. Aloituspisteet ja finaalipisteet yhteenlaskettuna lopputulokset ovat seuraavat:
1. Marko Ariluoma 13p.
2. Kari Santonen 8p.
3. Markus Kuusssaari 7p.
4. Juha Myllyoja 5p.
Näin ollen Kesäliigan Mestari on Marko Ariluoma! Onnea Marko!
title_115242
Voittaja saa vuodeksi Kesäliigan kiertopalkinnon, midien pelimatkan Tallinnaan sekä tavarapalkintoja. Kaikki finalistit palkitaan midien syyspelimatkalla Tallinnassa.
Scr-sarjan voittajaksi pelasi Kari Santonen. Toiseksi sijoittui Jarmo Nurmi ja kolmanneksi Keimolan Wonder Boy Tuukka Saarelainen.
Parhaana wannabe-midinä palkitaan Merja Iiskola, joka sijoittui sarjataulukossa neljänneksi. Hän saa palkinnoksi laminoidun diplomin.