Ladies Day 12.8.2018: Mukavaa yhdessäoloa!

Perinteinen Ladies Day pidettiin klubilla 12.8.. Sunnuntaina kilpailun pelimuotona oli villit kortit. Siinä peliryhmä muodostaa joukkueen. Jokainen valitsee jonkun pelikortin maan: pata, hertta, risti, ruutu. Kukin pelaa omaa peliään väylän loppuun. Seuraavalla tiiauspaikalla on maassa kaksi pelikorttia. Pelikorteissa on kaksi eri maata ja näiden nimettyjen pelaajien pisteet kirjataan joukkueen tulokseksi.

Sunnuntai aamulla keli oli hiukan erilainen kuin kesällä oltiin totuttu; satoi ja säätiedotuksissa uhattu ukkosilla. Yhdessä povattiin sen alkavan klo 12 ja toisessa klo 14. Molemmat oli väärässä. Ukkosta ei tullut ja pelit pelattiin ihan mukavassa säässä, välillä näkyi jopa ihan sinistä taivasta.

Mutta paikalle saapui rohkeasti huonosta sääennusteetta huolimatta 23:sta ilmoittautuneesta 22 joista 3 oli ensikertalaista.

Voittajajoukkue, jossa pelasi Tuija Björklund, Birgit Kaskinen Tuija Laakso ja Helena Silojärvi sai 70 pistettä. Kakkoseksi jäi 68:lla pisteellä, joten tiukkaa oli! Henkilökohtaisen pistebogeykilpailun voitti Tuija Laakso huipputuloksella 41 pistettä!

Kiitos kaikille osallistujille mukavasta golfsunnuntaista!

Kuvagalleria: