Koronavirushaaste otettu vastaan myös Nurmijärvi Golfissa

Nurmijärvi Golfissa ei nyt poikkeuksellisesti kätellä, saati halata 

Koronavirustilanne on Suomessakin muuttumassa epidemiaksi. Me Nurmijärvi Golfissa emme koe hysteeristä paniikkia asian suhteen, mutta otamme vakavissamme koronavirushaasteen vastaan.
Tämän uutisen lopussa on sekä meidän että Golfliiton ohjeistuksia pelaajille koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi.   Näiden lisäksi kaikki ovat varmaan jo lukeneet eri medioista ohjeistuksia.

Mutta tässä muutama asia mitä me Nurmijärvi Golfissa olemme päättäneet tehdä omalta osaltamme koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi:

Me Nurmijärvi Golfissa vältämme nyt kättelyä ja halauksia klubilla ja muuallakin asioidessamme, vaikka pitkän talven jälkeen näitä tekisi mieli kaikille asiakkaillemme jakaa.
Kiinnitämme huomiota säännölliseen ja huolelliseen käsienpesuun niin klubilla kuin muuallakin, kotioloja unohtamatta

Huolehdimme käsidesin löytymisestä vastaanottotiskiltämme koko ajan niin, että se on kaikkien klubillamme asioivien käytettävissä (sikäli kun käsidesiä on saatavissa)
Mikäli koemme pienimpiäkin flunssan oireita, jäämme aamulla kotiin emmekä mene työpaikalle. Työt hoidamme tällöin kotoa käsin etänä, mikäli kunto sen sallii
Toivomme näitä samoja asioita myös golfkentällämme asioivilta pelaajilta ja muilta asiakkailtamme, sillä jokainen estetty tautitapaus on tällä hetkellä voitto, vaikka kyse ei edes olisi koronasta vaan vain perusflunssasta

Aurinkoista kevään odotusta kaikille!

 

Golfin harrastajille

Ohjeistus golfin harrastajien COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi:

• Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.
• Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
• Vältä kättelyä pelikavereiden ja muidenkin kanssa.
• Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
• Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
• Jos epäilet koronavirustartuntaa, soita terveyskeskukseen tai sairaalan päivystykseen. Koronavirustartuntaa voit epäillä, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta.
• Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.
Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta: thl.fi