Kilpailumenestystä NGK:n pelaajille laajalla rintamalla junioreista – senioreihin

Finnish Junior Tour osakilpailuun Hillside Golfissa osallistuivat Elmo Gerkman ja Teemu Järvinen.
Tässä poikien kommentit kisasta:

”Ensimmäisenä päivänä vallitsi vaihteleva sää. Välillä paistoi aurinko, välillä satoi vettä ja jopa rakeitakin. Pelini ei oikein kulkenut ja suurin ongelma oli wedgeissä ja puteissa. Birdiet eivät menneet sisään ja päivän lopputulokseksi tuli pettymys +7. Onneksi sain kuitenkin pelata samassa ryhmässä seurakaverini Elmon kanssa.

Toinen päivä ei alkanut aivan toivotulla tavalla. Nukuin jotenkin herätykseni ohi ja heräsin vasta tuntia ennen lähtöä. Laitoin jopa kiireessä vahingossa toiseen jalkaani veljeni 3 numeroa suuremman kengän, joten kävelin koko päivän eripari kengillä.
Ehdin ottamaan vain muutamat harkkaputit ennen kentälle lähtöä. Kierros kuitenkin lähti käyntiin ihan hyvin. Tulosta haittasi huono wedge pelaaminen ja birdien vähäisyys niin kuin edellisenä päivänäkin.
Runsas sade ja suuri bogien määrä johti huonoon lopputulokseen +8. Yhteensä pelasin siis kisassa +15. Sijoitukseni oli kisassa T38.” kommentoi Teemu Järvinen

Elmon kommentit ”Ekan kierroksen sai pelata melkoisen vaihtelevissa olosuhteissa. Lyöntini ei tuntunut yhtään hyvältä, eikä siinä ollut mitään tatsia taaskaan. Aikamoista taistelua koko kierros ja tuloksena +6. Onneksi putterini toimi mukavasti tänään.
Toiselle päivälle lupaili aamupelaajille parempaa säätä ja myöhemmin päivällä lähtijöille melkoista sadetta ja puuskaista tuulta. Kaato sateessa ja puuskaisessa tuulessa painettiin toinen kierros. Keli huomioiden pelasin melko hyvän kierroksen. En tiedä menikö lyönnit hyvin, mutta eteenpäin aina. Putterini toimi myöskin tänään oikein hyvin. Kahteen päivään tuli vain yksi kolmen putin greeni. Siihen nähden tulos oli ihan ok +4 ja loppusijoitukseni oli +10 T15”

Junior Challenge Tour osakilpailu Kotojärvellä
Elmo Gerkman voitti kisan tuloksella -3 uusinnan kautta ja Teemu Järvinen oli 7. tuloksella +1

Future Tour
Upeita suorituksia ja menestystä kilparyhmäläisillä Future Tourilla.
Ville Tikka voitti Luukissa etelä-itä alueen pojat 16v sarjan upealla tuloksella +2 ja Luukas Lehtimäki tuli toiseksi Easy 9 sarjassa.

Saara Sauren voitti Gumbölessä etelä-länsi alueen tytöt 16v sarjan upealla tuloksella +5. Easy 18 sarjassa Emilia Seppänen tuli viidenneksi ja kymmenen joukkoon pelasivat itsensä myös Otto Eväsoja ja Tino Uusi-Heikkilä. Pojat 16 v sarjassa Hugo Nylund ja Joni Seppänen jakoivat sijan 10.

MidTour
Vesa Hiltunen oli 18.
Tiina Santonen oli 17.

Finnish Senior Tour
N50 Tourilla Johanna Purhonen pelasi toiseksi.
M60 Tourilla Tapani Saarentola oli 18.
M65 Tourilla Elis Ask voitti Hcp sarjan.
M75 Tourilla Matti Kilpeläinen oli 15 ja Hcp sarjassa 14.

M50 HaastajaTourilla Kari Santonen oli viides.